Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kurz digitálneho marketingu
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Gettyimages
9. októbra 2021 Správy Nitra od NitraDen.sknitra.sk Diskusia()

Nitrianska univerzita organizovala kurz digitálneho art marketingu, účastníkov mimoriadne zaujal

Súčasťou kurzu bolo 12 workshopov a všetky boli plne obsadené.

Špeciálny kurz sa organizoval na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre (UKF). Kurz bol bezplatný a určený pre pracovníkov kultúrnych inštitúcií.

Plne obsadené workshopy

Cieľom kurzu digitálneho art marketingu bolo zvýšenie vedomostí u pracovníkov, vďaka čomu môžu skvalitňovať marketingovú komunikáciu kultúrnej inštitúcie, v ktorej pracujú.

Kapacita bola obmedzená a záujemcovia sa museli vopred zaregistrovať. UKF skonštatovala, že o kurz bol mimoriadny záujem, pretože všetkých 12 workshopov bolo plne obsadených.

Kurz absolvovalo spolu 15 pracovníkov kultúrnych inštitúcií. Boli medzi nimi napríklad zamestnanci Krajskej knižnice Karola Kmeťka v Nitre, mestského kultúrneho centra v Hlohovci či nitrianskeho Hideparku.

Certifikát digitálnych zručnosti

A ako prebiehalo absolvovanie kurzu? Zamestnanci si mohli vybrať, či sa zúčastnia na všetkých workshopoch alebo iba niektorých. Ak absolvovali aspoň 10 workshopov a 20 hodín domácej prípravy, mohli získať certifikát digitálneho art marketingu.

Certifikát získali 7 úspešní absolventi. Tí, ktorí absolvovali daný počet hodín, budú vedieť komunikovať a propagovať aktivity kultúrnej inštitúcie na sociálnych sieťach či budú vedieť, ako vytvoriť textový a vlastný grafický obsah.

Pridanou hodnotou kurzu bol coworking, teda nadväzovanie spoluprác medzi jednotlivými inštitúciami.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X