Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Jozef Stumpel
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
SITA
8. februára 2016 Šport NitraHokej od NitraDen.skSITA, © SITA 2015

Hrajúca legenda definitívne opúšťa Nitru, v sezóne však chce pokračovať

Skúsený útočník Jozef Stümpel definitívne opúšťa hokejovú Nitru. V tejto sezóne absolvoval za mužstvo spod Zobora v Tipsport lige 40 zápasov s bilanciou 2 góly a 17 asistencií.

„Nie je už žiadnym tajomstvom, že som v Nitre skončil. Ide o dlhodobejší vzťahový problém, ale určite to nechcem podrobnejšie rozoberať. Mrzí ma to veľmi. Ja som Nitran, Nitru milujem, vyrastal som tu. Je to ťažké, ale bohužiaľ, pre dobro v kabíne pôjdem radšej niekam inam,“ povedal Stümpel a doplnil, že aktuálne čaká na ponuky.

„Ivan Droppa ma volá do Liptovského Mikuláša, ale nič konkrétne zatiaľ nemám. Zatiaľ nechcem rozmýšľať o tom, ako skončím. Hokej ma napĺňa, chcem s ním ešte niečo dokázať. Po sezóne prijmem nejaké rozhodnutie, ale vešať korčule na klinec ešte nemienim. Hoci aj takúto ponuku som dostal,“ doplnil v rozhovore pre Hokejportal.net.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X