Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ľubomír Jahnátek, Kuko
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.tvnoviny.sk
21. januára 2016 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Jahnátkovi zomrel vták, ktorého choval v Hrnčiarovciach

Niekoľkých ministrov včera veľmi pobavil odchod vtáka, ktorého Ľubomír Jahnátek dostal do daru od ministra obrany Martina Glváča. Papagáj Kuko bol vraj v poriadku až do chvíle, kým ministra nezbadal na televíznej obrazovke.

Tento druh papagájov sa zvyčajne dožíva 70 rokov, Kuko však nečakane zomrel po dvoch rokoch. Ako sa pre Televíziu Markíza vyjadril minister obrany, „podľa mňa sa o neho nedostatočne staral“. Zosnulý Kuko skončil v Jahnátkovej mrazničke, kde čaká na vykonanie pitvy. Keďže ide o chránený druh, úradná pitva je povinná.

Papagáj podľa slov ministra Jahnátka dokázal veľmi dobre napodobniť intonáciu jeho manželky a bol vždy prvý, kto ho po príchode domov pozdravil.

Nech je ministrovmu operenému priateľovi zem ľahká.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X