Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
dopravná nehoda, hasiči
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
ilustračné: KR HaZZ v Nitre
13. októbra 2015 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.sk© NitraDen.sk, iDen Media s.r.o.

Aktualizované: Pri Nitre došlo k vážnej dopravnej nehode. Autá sa zrazili s nákladiakom, zasahoval vrtuľník

K nehode došlo na ceste 1. triedy medzi Nitrou a Vrábľami približne o 8.20 hod., zasahovali záchranári, hasiči aj policajti.

Dve osobné autá sa zrazili s nákladným autom, pri zrážke zahynula jedna osoba, ďalšiu ťažko zranenú ženu previezol vrtuľník do nemocnice. Cesta medzi Nitrou a Vrábľami bola neprejazdná.

dopravná nehoda, hasiči
KR HaZZ v Nitre

Na mieste sa zrazili dve osobné autá – Peugeot s novozámockou ŠPZ a Ford s trenčianskym evidenčným číslom – a nákladné auto s nitrianskou poznávacou značkou. Vodička Peugeotu pravdepodobne neskoro spozorovala pred sebou brzdiace autá a strhal volant vľavo, priamo pod nákladné auto. Vodič nákladného auta sa jej snažil vyhnúť a pri tomto manévri sa vozidlo prevrátilo na osobné auto Ford Fiesta, uviedla nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

dopravná nehoda, hasiči
KR HaZZ v Nitre

Pri nehode zomrela 36-ročná vodička Peugeotu, 38-ročná vodička Fordu je ťažko zranená a vrtuľník ju previezol do nemocnice. Spolujazdkyňa z Fordu a vodič nákladného auta utrpeli iba ľahšie zranenia

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X