Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
VOLEJBAL: Doprastav - Slávia
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Hráèka Slávie Monika Doležajová poèas zápasu Stredoeurópskej ligy žien vo volejbale medzi Doprastav Bratislava a Slávia EU Bratislava. Bratislava, 18. október 2013. Foto: SITA/Jozef Jakubèo
10. júla 2014 Šport NitraVolejbal od NitraDen.skSITA, © SITA 2014 Ilustračná: SITA/AP

VOLEJBAL: Nitrania v novej sezóne pod vedením trénera Chudíka

NITRA 9. júla – Volejbalistov VK Ekonóm SPU Nitra povedie v sezóne 2014/2015 z funkcie trénera Rostislav Chudík. Kouč s bohatými skúsenosťami zo zahraničia podpísal v stredu s vedením Nitranov zmluvu na jeden rok. „S ľuďmi z nitrianskeho klubu sme boli už dlhšie v kontakte. Dobre sa poznáme, veď v priebehu tohto roka, ale aj v minulosti, sme sa stretávali na rôznych zápasoch,“ citoval Chudíka portál nitra.sme.sk. „Chvíľu som túto možnosť zvažoval, ak by som nešiel niekam za veľmi lukratívnou ponukou, prečo nie Nitra? Je to sympatické mesto, poznám ľudí, ktorí tu robia volejbal, navyše hrával tu aj môj syn,“ uviedol tréner, ktorý v roku 2012 doviedol k extraligovému titulu Humenné.

Chudíka čaká pod Zoborom s mladým kolektívom nová výzva. „Zatiaľ neviem ešte posúdiť, kam sa mužstvo môže posunúť. Určite je pre trénera jednoduchšie, keď funguje v klube, kde je silné zázemie, hráčske aj finančné. Ja však mám rád výzvy, rád pracujem s mladými ľuďmi. Určite radšej ako so staršími, ufrflanými hráčmi,“ skonštatoval Chudík.

„Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať kvalitného trénera. Rostislav Chudík získal počas svojho volejbalového života množstvo skúseností a veríme, že našim mladým hráčom má čo odovzdať. Okrem pôsobenia pri mužoch bude nový kouč koordinovať aj prácu s mládežou,“ uviedol manažér VK Ekonóm SPU Nitra Ľubomír Paška. Nitrania začnú prípravu na novú sezónu 4. augusta.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X