Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský počas príchodu na rokovanie 20. schôdze vlády SR. Bratislava, 18. máj 2020.
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: SITA/Branislav Bibel
28. mája 2020 Správy Nitra od NitraDen.skSITA Diskusia()

Agrokomplex môže podľa ministra Mičovského vstať z popola, potrebuje však odvážneho riaditeľa

Nový riaditeľ Agrokomplexu sa musí podľa ministra pôdohospodárstva pripraviť na riešenie viacerých problémov.

Nádej, aby národné výstavisko Agrokomplex v Nitre vstalo z popola, je podľa ministra pôdohospodárstva SR Jána Mičovského veľmi veľká. Výstavisko však na to potrebuje nájsť na pozíciu riaditeľa morálne zdatného a odvážneho človeka, ktorý vyrieši jeho problémy.

Preto som vypísal výberové konanie na riaditeľa tohto výstaviska. Výber už prebieha a vyzývam všetkých, ktorí majú záujem, aby sa do výberu ešte prihlásili. Niektoré nedostatky Agrokomplexu sú aj predmetom šetrenia, a preto hľadáme človeka odvážneho, zdatného, ktorý dokáže vyriešiť tieto problémy,“ uviedol v stredu pred rokovaním vlády Ján Mičovský.

Národné výstavisko musí podľa ministra pôdohospodárstva prežiť a pokračovať ďalej. „Dúfam, že keď koronakríza pominie, možno niekedy pred Vianocami, by sme mohli v tomto veľkom komplexe usporiadať veľké podujatia s vysokou koncentráciou ľudí. Mohli by sme napríklad ľuďom ponúknuť výstavu, ktorá by bola určitým volaním k nim, aby sme poučenie z koronakrízy pretavili do poučenia,“ pokračoval Ján Mičovský.

Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (MPRV) vyhlásilo výberové konanie na funkciu riaditeľa štátneho podniku agrokomplex Národné výstavisko sídliaceho v Nitre.

Výberové konanie bude prebiehať v dvoch kolách a uskutoční sa písomnou a ústnou formou. Úspešní uchádzači z prvého kola postúpia do druhého kola výberového konania. Uzávierka prihlášok je do 4. júna 2020. Bližšie informácie nájdu uchádzači na webstránke MPRV SR.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X