Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Horizon33_2014-1-28_10-37-0
29. januára 2014 Správy NitraKrimi od NitraDen.skSITA, © SITA 2013 youtube.com

Denník SME o nekomentovaní incidentu v Nitre predsedom vlády zavádza!

Denník SME vo svojom dnešnom vydaní na titulnej strane informuje o tom, že „Útoky neonacistov nekomentujú minister vnútra Kaliňák ani premiér Fico“

NITRA 29. januára – Zo strany denníka SME ide opätovne o zavádzanie verejnosti, pretože ako denník veľmi dobre vie, predseda vlády SR už dlhšiu dobu nekomentuje, resp. neodpovedá na akékoľvek otázky denníka SME. Dôvodom tohto postupu sú opakované a preukázateľne nepravdivé informácie publikované v tomto denníku, pri ktorých nie je ochotný zverejniť ani ospravedlnenie, ani ich opravu. Naposledy sa tak stalo v prípade údajnej podpory režimu prezidenta Janukovyča na Ukrajine, ktorú predseda vlády nikdy nevyslovil, či údajnej výstavby služobného bytu pre budúceho prezidenta v kaštieli Rusovce, ktorý sa však v žiadnom projekte rekonštrukcie či oficiálnom materiáli vlády nenachádza.

Pre vyvedenie čitateľov denníka SME z omylu preto uvádzame, že „nekomentovanie“ premiéra, o ktorom denník píše, sa netýka témy útoku neonacistov v Nitre, ale vzťahuje sa na denník SME ako taký. Je to forma protestu voči nekorektnému a neprofesionálnemu správaniu sa denníka SME.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X