Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Chodník, cesta, oprava
Foto: ilustračné, pixabay.com
3. júla 2018 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDeň.skNitraDeň.sk Diskusia()

V Krškanoch opravia časť chodníka na Novozámockej. Bude stáť necelých 35-tisíc eur

Obyvatelia Krškán sa môžu tešiť, v tejto mestskej časti dá radnica čoskoro opraviť chodník. Ako vyplýva zo zmluvy, ktorú mesto nedávno uverejnilo, chodník na Novozámockej ulici sa bude opravovať v úseku od Priemyselnej po Bočnú ulicu. 

O opravu sa postará spoločnosť Marfil a to na základe cenovej ponuky zo dňa 8. júna tohto roka. Termín zahájenia prác je stanovených do troch dní od účinnosti zmluvy a termín ukončenia prác do 31. októbra tohto roka.

Suma za opravu chodníka je podľa zmluvy 28.890,87 EUR bez DPH. Dvadsaťpercentná daň v tomto prípade predstavuje hodnotu 5.778,17 EUR. Celkovo teda mesto zaplatí 34.669,04 EUR vrátane DPH.

„Podkladom pre úhradu ceny predmetu zmluvy bude faktúra vystavená zhotoviteľom v troch rovnopisoch na základe preberacieho protokolu potvrdeného obidvomi zmluvnými stranami po odovzdaní predmetu zmluvy. Objednávateľ je povinný uhradiť uvedenú cenu v lehote splatnosti 14 dní odo dňa doručenia faktúry vystavenej zhotoviteľom,“ informuje zverejnený dokument.

Záručná doba je 60 mesiacov a začína plynúť dňom nasledujúcim po dni prevzatia diela. Do rozpočtu necelých 35-tisíc eur sa zmestili práce a dodávky HSV, zemné práce, rúrové vedenie, komunikácie, ostatné konštrukcie a búracie práce, presun hmôt HSV, práce a dodávky PSV, projektové práce a zriadenie staveniska.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X