Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
mestská polícia Nitra
Foto: ilustračné, NitraDen.sk
8. mája 2018 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDeň.skNitraDeň.sk, MsP Nitra Diskusia()

Mestská polícia v Nitre hľadá do svojho tímu posily, takýto je nástupný plat!

Mestská polícia v Nitre uverejnila na svojej webovej stránke oznam, v ktorom obsadzuje voľné pracovné miesta. Aktuálna je pozícia príslušníka mestskej polície – člena hliadky. Ako uvádzajú mestskí policajti, oznam je platný do jeho zmazania.

Mestská polícia v Nitre hľadá posily, podľa informácií, ktoré poskytla na svojej webovej stránke, nástupná základná mesačná mzda je 716 eur, ktorá sa však po absolvovaní odbornej prípravy v dĺžke trvania 420 hodín zvýši na 803 eur.

Polícia ponúka aj trinásty plat a to vo výške 75 percent zmluvnej mzdy, k benefitom radí 5 dní dovolenky navyše, šesťdňový rehabilitačný pobyt po splnení základných podmienok, stabilizačný finančný príspevok po každých piatich odpracovaných rokoch, príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie či stravné lístky v hodnote 4 eur.

Zamestnanec nitrianskej mestskej polície má nárok aj na každoročné preventívne lekárske prehliadky zdarma, bezplatné očkovanie proti infekčným ochoreniam, taktiež bezplatné zabezpečenie odbornej prípravy a získanie zbrojného preukazu, pravidelné tréningy sebaobrany pre príslušníkov a bezplatné využívanie fitness centra s rodinným príslušníkom.

Ak sa chcete uchádzať o voľné pracovné miesto, musíte spĺňať nasledovné požiadavky. Mať úplné stredné vzdelanie, vek minimálne 21 rokov (dovŕšený vek ku dňu nástupu do zamestnania, byť bezúhonný, mať zdravotnú a psychickú spôsobilosť na prácu príslušníka a na prácu v noci. K požiadavkám patrí aj vodičský preukaz skupiny B, ovládanie jazdy na bicykli a ovládanie úradné jazyka, teda slovenčiny.

K žiadosti o prijatie do zamestnania je potrebné doložiť profesijný životopis, ktorý má byť napísaný vlastnou rukou, doklad o nadobudnutom vzdelaní alebo jeho overenú kópiu, výpis z registra trestov, ktorý nebude starší ako 3 mesiace a písomný súhlas na spracovanie osobných údajov pre potreby výberového konania v zmysle zákona č.122/2013  Z.z. o ochrane osobných údajov.

Ako sa píše na stránke polície, žiadosti treba zaslať na adresu: Mestská polícia, Cintorínska 6, 949 01 Nitra. Podmienkou prijatia je splnenie požiadaviek podľa odseku 1) a 2), včasné doručenie žiadosti podľa odseku 3), úspešné absolvovanie ústneho pohovoru, psycho-diagnostického vyšetrenia a taktiež úspešné absolvovanie fyzických testov. K nim patrí beh na 100 metrov, kľuky za 30 sekúnd, sed-ľah za 2 minúty, skok z miesta a 12 minútový beh. Uchádzačov neminie ani slovenčina a síce úspešné absolvovanie diktátu a slohu zo slovenského jazyka.

Ako uzatvára polícia, doplňujúce otázky môžu záujemcovia zasielať na emailovú adresu polície ([email protected]) alebo sa informovať telefonicky na čísla 037/6922522 či 0376922511. Ako uzatvárajú policajti: „Psychodiagnostické vyšetrenie organizačne zabezpečí zamestnávateľ.“

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X