Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Nitraden divadlo andreja bagara nitra kostymi poziciavanie.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, NitraDen.sk , Divadlo Andreja Bagara v Nitre

Chcete nezabudnuteľný kostým na večierok? Výnimočné divadelné kúsky čakajú len na vás

Blíži sa sezóna večierkov a hľadáte originálny kostým, ktorý zaručí, že vyniknete? Divadlo Andreja Bagara otvára svoj kostýmový fundus pre verejnosť! Kostýmy na Halloween, Mikuláša či Vianoce si môžete zapožičať jednoducho a za symbolický poplatok.

Sezóna Halloweenu, Mikuláša a vianočných večierkov sa nezadržateľne blíži. Ak pri tejto príležitosti hľadáte jedinečný kostým, ktorý nikde inde nenájdete, Divadlo Andreja Bagara (DAB) má pre vás ideálne riešenie. Ich divadelný fundus plný unikátnych kostýmov je opäť k dispozícii verejnosti.

Požičovňa kostýmov DAB ponúka široký výber divadelných kostýmov, či už potrebujete strašidelný halloweensky outfit alebo niečo špeciálne na vianočný večierok. Výhodou je, že si môžete byť istí, že váš kostým bude originálny a nezameniteľný.

Podmienky sú jednoduché: za požičanie kostýmu zaplatíte 10 eur, potrebujete doklad o jeho profesionálnom vyčistení z čistiarne. Doba požičania je týždeň, čo vám poskytuje dostatok času na vychutnanie atmosféry podujatia.

Rezervácie kostýmov a osobný odber je možné vybaviť u Lucii Procházkovej, ktorú môžete kontaktovať na telefónnom čísle 0911 380 783. Pre viac informácií navštívte stránku divadla. Nenechajte si ujsť príležitosť zažiariť na nadchádzajúcich podujatiach s autentickým divadelným kostýmom a pridajte svojmu večierku špeciálny šmrnc.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X