Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
pomoc potravinový balícek
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, GettyImages

Pomôžte rodinám v núdzi: Zapojte sa do študentskej zbierky pre Útulok pre jednotlivcov s deťmi v Nitre

Študenti SPU v Nitre sa rozhodli spojiť sily a zorganizovať zbierku pre miestny útulok pre jednotlivcov s deťmi. Zistite, kedy a kde môžete prispieť a ako môžete pomôcť rodinám v núdzi.

Študenti Fakulty ekonomiky a manažmentu na Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre sa rozhodli pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. V rámci predmetu Projektový manažment zorganizovali zbierku pre Útulok pre jednotlivcov s deťmi, ktorý sídli priamo v Nitre. Tento útulok poskytuje neoceniteľnú pomoc rodinám v núdzi, a študenti chcú prostredníctvom tejto zbierky prispieť k lepšiemu životu týchto rodín.

Útulok potrebuje drogériu a kozmetiku ako mydlá, šampóny, plienky, dámske hygienické potreby, zubné pasty a pod., kuchynské potreby ako hrnce, panvice a iný riad. Taktiež pomôže posteľná bielizeň, vitamíny a výživové doplnky, či školské potreby všetkého druhu.

Zbierka sa koná na pôde univerzity, pričom študenti vyhradili tri termíny na zber darov. Prispieť môžete 21. októbra medzi 12.00 a 12.30, 23. októbra od 9.00 do 9.45 na recepcii FEM, alebo 29. októbra od 8.00 do 9.30 hod. v hlavnej budove univerzity.

Študenti sa však nevzdávajú a ak sa ozve viac záujemcov, sú pripravení zorganizovať ďalšie zberné miesta alebo predĺžiť termíny zbierky. Kontaktné údaje sú dostupné na plagáte pre tých, ktorí sa nemôžu osobne zúčastniť a chcú prispieť inak.

Organizátori zatiaľ vedia len o konkrétnych potrebách útulku, ktoré im sprostredkovala zodpovedná osoba. Hoci nie sú priamo zapojení do ďalších aktivít útulku, táto zbierka je ich spôsob, ako pomôcť komunite a rodinám, ktoré sa ocitli v zložitej situácii. Ak sa chcete zapojiť, neváhajte a navštívte jeden z uvedených zberných miest.

Zbierka pomoc utulok.jpg
Foto: www.facebook.com

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X