Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Policia patra vodic auto.jpg
Foto: ilustračné, KR PZ Nitra
15. októbra 2024 Správy NitraOznamy a dôležité informácie od NitraDen.skKR PZ Nitra Diskusia()

Kto poškodil výťah nad železničnou stanicou? Táto osoba by o tom mohla vedieť viac, pátra po nej polícia

Polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri identifikácii osoby, ktorá môže poskytnúť dôležité informácie k prípadu poškodenia výťahu nad železničnou stanicou. Ak máte akékoľvek informácie, kontaktujte políciu na čísle 158.

Policajti Obvodného oddelenia PZ Nitra – západ žiadajú verejnosť o pomoc pri objasňovaní prípadu poškodenia výťahu, ktorý je súčasťou lávky nad železničnou stanicou. Doposiaľ neznámy páchateľ spôsobil škodu neznámym predmetom a spôsobom, a polícia teraz hľadá svedkov, ktorí by mohli prispieť k vyriešeniu prípadu.

Na záberoch, ktoré polícia zverejnila, je vidieť osobu, ktorá by mohla poskytnúť dôležité svedectvo k tejto veci. Polícia sa preto obracia na verejnosť s výzvou o pomoc pri identifikácii tejto osoby.

Akékoľvek informácie o jej totožnosti, pohybe alebo pobyte môžete nahlásiť na telefónne číslo 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej Facebookovej stránke Polícia SR – Nitriansky kraj.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X