Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Sarkany sarkaniada sarkan kalvaria.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Canva
12. októbra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Šarkaniáda sa blíži: Nenechajte si ujsť deň plný zábavy, súťaží a skvelej atmosféry

Blíži sa obľúbené rodinné podujatie Šarkaniáda, ktoré prinesie deň plný zábavy, súťaží a skvelej atmosféry. Ak nemáte vlastného šarkana, nevadí – môžete si ho zakúpiť priamo na mieste. Príďte si užiť rodinné popoludnie pod šírym nebom Nitry.

Šarkaniáda je tu znova. Tento obľúbený rodinný event organizuje Mesto Nitra a opäť pozýva na deň plný radosti a zábavy. Kalvária v Nitre sa 19. októbra od 13.00 hod. premení na miesto, kde sa budú šarkany tancujúce vo vetre stretávať s nadšenými rodinami a deťmi.

Na podujatí nebudú chýbať zábavné aktivity pre deti a súťaže, kde budú účastníci odmenení za ich úsilie a kreativitu. Ak nemáte vlastného šarkana, nemusíte sa báť – zaujímavé kúsky budú na predaj priamo na mieste.

Počasie môže byť chladnejšie, ale to vám určite zlepší káva a tradičné podpecníky, ktoré vás tu budú čakať. Takže nezabudnite, v sobotu 19. októbra o 13.00 na Kalvárii. V prípade nepriaznivého počasia sa podujatie presunie na ďalšiu sobotu, 26. októbra.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X