Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Nitra ekg dj hrad.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.instagram.com , @lucabush_videomakers @tyskermusic
24. septembra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Neobyčajná akcia na neobyčajnom mieste je späť: DJ EKG opäť prinesie jedinečný hudobný zážitok na nitriansku ikonu

Pripravte sa na nezabudnuteľný zážitok. Nitriansky hrad privíta DJ EKG s jeho ikonickým eventom Sunset Boulevard. Západ slnka, house music a exkluzívna afterparty – to všetko vás čaká už čoskoro. Rezervujte si lístky, pretože toto bude večer, na ktorý nezabudnete.

Do Nitry opäť mieri výnimočný hudobný zážitok, ktorý spojí históriu, kultúru a house music. DJ EKG je jeden z najznámejších a najlepších slovenských DJov a je práve z Nitry. Teraz opäť pripravuje denný event pod názvom Sunset Boulevard, ktorý sa odohrá na jedinečnom mieste – priamo pred Nitrianskym hradom.

Tešiť sa naň môžete v piatok 27. septembra 2024. Západ slnka bude osvetľovať jedinečný zážitkový set, ktorý sa odohrá na parkovisku pod hradným komplexom. To dodá tejto udalosti špeciálnu atmosféru.

Podujatie začne už o 16.00 hod. a DJ EKG si pre fanúšikov pripravil trojhodinový set, ktorý prepojí rytmy house music s magickou atmosférou historického miesta. Predtým sa o rozohriatie postará DJ MANIDA, ktorý odohrá warm-up set, pripravený rozpáliť publikum.

Sunset Boulevard je unikátnym spojením hudby a histórie. Nitriansky hrad je jeden z najvýznamnejších hradných komplexov zo začiatku 9. storočia a práve toto prostredie, ku ktorému má mimochodom DJ veľmi blízko, dodá celej akcii neopakovateľný rozmer.

Aby zážitok nekončil príliš skoro, po hlavnom evente bude nasledovať exkluzívna afterparty v Hoteli 11, ktorá je súčasťou projektu H11 Culture. Toto bude perfektné zakončenie večera plného hudby, zábavy a skvelej atmosféry.

Vstupenky sú už v predaji prostredníctvom siete Ticketportal, kde nájdete rôzne cenové kategórie vrátane balíka s afterparty. Nitriansky hrad a Sunset Boulevard pod taktovkou DJ EKG sľubujú nezabudnuteľný večer plný hudby a zážitkov. Neváhajte a príďte zažiť tento výnimočný event na vlastnej koži.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X