Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Nitra nitriansky montmartre gaspariada.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Staré divadlo Karola Spišáka v Nitre - koláž NitraDen.sk
21. septembra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Gašpariáda na Nitrianskom Montmartri premení ulicu na pestrú zmes predstavení s medzinárodnými umelcami

Pripravte sa na nezabudnuteľné divadelné zážitky. Gašpariáda na Nitrianskom Montmartri prinesie bábkové predstavenia od medzinárodných umelcov, ktorí vás prenesú do magického sveta divadla.

Gašpariáda na Nitrianskom Montmartri prinesie pestrú zmes bábkových predstavení s medzinárodnými umelcami, ktorí vás prenesú do magického sveta divadla. Uskutoční sa v sobotu 28. septembra 2024 sa na Ulici 7. pešieho pluku v Nitre a radosť prinesie nielen deťom, ale aj dospelým.

Program začína o 15.30 hod. vystúpením Garyho Wilsona z Veľkej Británie s tradičným Punch & Judy. Nasledovať bude slovenské divadlo Tyjátr s predstavením Don Šajn alebo Márnotratný syn, ktoré začne o 16.00.

Medzi ďalšími účinkujúcimi sa predstaví portugalský umelec José Gil s predstavením Dom Roberto a česká skupina Buchty a Loutky s ďalšou verziou Punch & Judy. O 17.50 zavŕši program Eszter Aracs z Maďarska s predstavením Cirkus na kolieskach.

Všetky predstavenia sú prístupné zadarmo a prebiehajú vonku na ulici, čo vytvára skvelú atmosféru, pripomínajúcu slávny parížsky Montmartre. Ak by však počasie nebolo priaznivé, podujatie sa presunie do Starého divadla Karola Spišáka v Nitre.

Podujatie je organizované s podporou Nitrianskeho samosprávneho kraja, Mesta Nitra a Fondu na podporu umenia. Nenechajte si ujsť túto príležitosť zažiť jedinečné divadelné predstavenia priamo na ulici v Nitre.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X