Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ng emocie v umeni vystava 14 1.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: nitrianskagaleria.sk
22. septembra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Odhaľte múdrosť svojich emócií: Nitrianska galéria pozýva na zaujímavú prednášku

Nitrianska galéria pozýva na prednášku Múdrosť emócií. V sprievode skúseného psychológa a lektora Andreja Jeleníka sa dozviete, ako s láskou a porozumením pracovať so svojimi emóciami a ako ich premeniť na cenného sprievodcu vaším životom.

Nitrianska galéria pripravuje ďalšie zaujímavé podujatie, ktoré určite osloví tých, ktorí sa zaujímajú o osobný rozvoj a psychológiu. Vo štvrtok 26. septembra 2024 o 18.00 hod. sa v reprezentačných sálach galérie uskutoční prednáška s názvom Múdrosť emócií, ktorá je sprievodným podujatím k aktuálnej výstave (Ne)buď precitlivený! Emócie v umení.

Prednáška je vedená psychológom a lektorom Mgr. Andrejom Jeleníkom a ponúka jedinečný pohľad na to, ako sa dá s našimi emóciami pracovať spôsobom, ktorý podporí našu vnútornú harmóniu a kvalitu vzťahov. Jeleník so svojimi viac ako 17-ročnými skúsenosťami v oblasti psychológie a osobného rozvoja, priblíži účastníkom, ako sa k svojim emóciám postaviť s láskavosťou a bez posudzovania.

Prednáška sa zameria na praktické ukážky toho, ako emócie neignorovať či potláčať, ale skôr prebudiť ich skrytú inteligenciu. Dozviete sa, ako môžu byť emócie cenným sprievodcom, ktorý pomáha v každodenných rozhodnutiach, zlepšuje vzťahy a prináša väčší pokoj do života.

Andrej Jeleník je certifikovaný lektor mindfulness programov a vedie kurzy už od roku 2016. Je odborníkom na techniky, ako sú Procesorientovaná psychoterapia, Na emócie fokusovaná terapia (EFT) a EMDR psychoterapia traumy.

Okrem prednášok a terapeutických programov pôsobí aj ako mentor pre Inštitút procesorientovanej psychológie. Jeho osobný prístup je inšpirovaný múdrosťou kontemplatívnych tradícií a dlhoročným záujmom o prírodu a bojové umenia.

Nenechajte si ujsť túto príležitosť a príďte si vypočuť, ako môžu naše emócie slúžiť ako kľúč k lepšiemu porozumeniu seba samého. Vstup je voľný a určite si odnesiete cenné poznatky, ktoré zlepšia váš každodenný život.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X