Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Bod.k7 diskusia.jpg
Foto: ilustračné, www.facebook.com
17. septembra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Diskusiu Mečiar verzus Druhohory – ako vyzerá kvalitné školstvo? rozprúdia dve úspešné ženy, odpovedia aj na otázky

Diskusia o školstve sa dotkne otázok ako – čo má byť vlastne cieľom vzdelávania. Je to len o faktoch, alebo o formovaní osobností? Príďte si vypočuť finalistku ocenenia Učiteľská osobnosť Slovenska Irenu Lehockú a mladú aktivistku Zuzanu Cibulčíkovú do Bod.K7 v Nitre.

Vo štvrtok 19. septembra 2024 sa v priestoroch Bod.K7 na Štefánikovej ulici uskutoční diskusia s názvom Mečiar verzus Druhohory – ako vyzerá kvalitné školstvo? Diskusia otvorí nové pohľady na aktuálne otázky vzdelávacieho systému.

Čo je vlastne zmyslom školskej dochádzky? Má byť prioritou odovzdávanie vedomostí alebo formovanie detí do vyzretých, zodpovedných osobností?

Diskusiu budú viesť finalistka prestížneho ocenenia Učiteľská osobnosť Slovenska Irena Lehocká a aktívna členka Nitrianskeho mládežníckeho parlamentu Zuzana Cibulčíková.

Tieto dve ženy sa budú snažiť odpovedať na otázky, ktoré trápia mnohých rodičov aj pedagógov – Ako by malo vyzerať moderné školstvo? Čo je kľúčové pre rozvoj detí? Je súčasný vzdelávací systém pripravený na výzvy dnešnej doby?

Vstupné na podujatie sú symbolické 2 eurá, čo zaručuje dostupnosť pre širokú verejnosť. Diskusia začne o 18.30 hod. a potrvá približne do 20.00 hod., pričom sa očakáva bohatá výmena názorov a otvorená debata so všetkými prítomnými. Ak máte záujem o budúcnosť vzdelávania, neváhajte a pripojte sa k tejto diskusii, ktorá môže prispieť k zásadným zmenám v slovenskom školstve.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X