Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Nitraden gulas sutaz vo vareni.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Canva
11. septembra 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Príďte na Chrenovský kotlík: Čaká vás súťaž o najlepší guláš, hudba a zábava pre celú rodinu

Chystáte sa na skvelý deň plný zábavy, súťaží a výborného guláša? Nezmeškajte 8. ročník Chrenovského kotlíka na futbalovom ihrisku. Okrem súťaže vo varení guláša vás čaká pestrý program pre celú rodinu vrátane hudobnej skupiny, penovej show a tomboly.

  • Podujatie je pre výstrahy pred búrkami ZRUŠENÉ!

Už 14. septembra 2024 sa na futbalovom ihrisku Slovan Chrenová, Pri Strelnici 7, uskutoční 8. ročník obľúbeného podujatia Chrenovský kotlík. Ak máte radi súťaženie, dobrý guláš a bohatý program pre celú rodinu, toto podujatie by ste si rozhodne nemali nechať ujsť.

Súťaž vo varení guláša odštartuje o 13.00 hod. a potrvá do 17.00. Nenechajte si ujsť aj samotné vyhlásenie víťazov v rôznych kategóriách, vrátane najlepšieho guláša, najkrajšieho stánku a najlepšieho kostýmu. Program bude moderovať obľúbený moderátor Lukáš Vratko Žiačik.

Pre návštevníkov bude od 16.00 do 22.00 hod. pripravené množstvo atrakcií vrátane maľovania na tvár, penovej show, skákacieho hradu a kolotočov. O skvelú hudobnú atmosféru sa postará skupina KJH Band. Počas celého dňa bude k dispozícii občerstvenie a zábavný program vyvrcholí tombolou, kde budete mať šancu vyhrať hodnotné ceny.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X