Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Cyklotrasa zelokvet vystavba mesto nitra.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: archívne, www.facebook.com
5. septembra 2024 Správy NitraOznamy a dôležité informácie od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Cyklisti a bežci ignorujú zákaz na novej cyklotrase. Zistite, prečo je to nebezpečné

Cyklotrasa Vodná – Zelokvet je stále vo výstavbe, no napriek zákazu na ňu denne vstupujú cyklisti a bežci. Mesto vyzýva verejnosť na rešpektovanie zákazu kvôli bezpečnosti, kým nebude oficiálne otvorená. Čítajte ďalej, prečo je dôležité počkať na dokončenie trasy.

Mesto upozorňuje všetkých cyklistov, bežcov a ďalších návštevníkov, že cyklotrasa Vodná – Zelokvet sa nachádza v štádiu výstavby. Je preto uzavretá a je na ňu z bezpečnostných dôvodov zákaz vstupu. Napriek zreteľne označenému zákazu vstupu, sa na trase denne objavujú desiatky ľudí, ktorí toto nariadenie ignorujú.

Výstavba cyklotrasy ešte nie je dokončená, a preto môže byť vstup na ňu nebezpečný. Z dôvodu zachovania bezpečnosti preto mesto žiada obyvateľov aj návštevníkov, aby rešpektovali zákaz a nevstupovali na trasu, pokým nebude oficiálne skolaudovaná a bezpečne otvorená pre verejnosť. Nerešpektovanie tohto zákazu môže viesť k vážnym zraneniam alebo poškodeniu stavby.

Mesto tak apeluje na trpezlivosť a dodržiavanie pravidiel, aby mohla byť nová cyklotrasa čoskoro sprístupnená v plnej bezpečnosti. Informácie o otvorení budú včas oznámené. Pre bezpečnosť všetkých je dôležité nariadenia rešpektovať a na trasu vstupovať až po oficiálnom otvorení.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X