Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kupalisko nitra.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk

Po horúcich dňoch ukončí nitrianske kúpalisko letnú sezónu. Do kedy si ešte užijete bazény v meste?

Posledné dni letnej sezóny sú tu a nitrianske kúpalisko čoskoro zatvorí svoje brány. V posledné dni mení aj svoje otváracie hodiny. Nezmeškajte teda príležitosť vychutnať si osviežujúce plávanie, plážové športy a relax na slnku, než kúpalisko definitívne zatvorí svoje brány.

Letná sezóna sa pomaly chýli ku koncu a s ňou prichádza aj posledná šanca navštíviť obľúbené kúpalisko v meste, ktoré svoje brány zatvorí už v nedeľu 8. septembra 2024. Návštevníci si však môžu užiť posledné dni osviežujúceho plávania, športových aktivít a relaxácie až do nedele. Denne bude do posledného dňa otvorené v pozmenenom čase, a to od 12.00 do 19.00 hod.

Kúpalisko ponúka okrem bazénov aj pestré možnosti pre športovcov. V areáli sa nachádza špeciálna zóna pre plážové športy, kde si môžete zahrať beach volejbal, beach tenis či beach soccer. Celý areál je prispôsobený na to, aby uspokojil potreby každého návštevníka, či už hľadáte aktívny oddych alebo pokojné miestečko na relaxáciu.

Gastro zóna so stánkami ponúka rôzne druhy občerstvenia, vďaka čomu si môžete po športe alebo plávaní vychutnať chutné jedlo a osviežujúce nápoje. Celková kapacita kúpaliska je až 3 590 osôb, čo zaručuje, že si každý nájde svoje miesto.

Nezmeškajte poslednú príležitosť využiť leto naplno. Príďte si užiť záver sezóny na kúpalisko, kde nájdete všetko, čo potrebujete na ideálny deň – od športu a zábavy, až po zaslúžený relax.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X