Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Garazovy vypredaj fatranska.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk
26. augusta 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Opäť sa blíži garážový výpredaj, nenechajte si ujsť toto podujatie a objavte nové kúsky do domácnosti

Pripravte sa na ďalší jedinečný garážový výpredaj plný zaujímavých kúskov na predaj. Môžete tu za skvelé ceny objaviť nové kúsky do vašej domácnosti či šatníka. Príďte a zažite atmosféru tohto udržateľného podujatia pod holým nebom.

Opäť sa blíži obľúbený garážový výpredaj na Fatranskej ulici v Nitre. Tentokrát sa uskutoční pod dlhšej pauze, a to i v netradičný termín. Garážový výpredaj sa stal neodmysliteľnou súčasťou komunitného života v meste. Toto podujatie ponúka jedinečnú príležitosť objaviť skryté poklady, ktoré môžu oživiť vašu domácnosť alebo šatník, a to všetko za fantastické ceny.

Garážový výpredaj sa uskutoční vo štvrtok 29. augusta na ploche medzi Základnou školou Fatranská a Poliklinikou Chrenová. Pre návštevníkov sa brány otvoria už o 9.00 hod. ráno a podujatie bude trvať približne do 14.00 hod., v závislosti od počasia a záujmu.

Toto udržateľné podujatie každoročne láka nielen obyvateľov Nitry, ale aj návštevníkov z okolitých miest a obcí. Je to viac ako len miesto na nákup a predaj – garážový výpredaj je o spájaní komunity a podpore ekologického myslenia. Veci, ktoré už jedna domácnosť nepotrebuje, môžu nájsť nového majiteľa, čím sa predlžuje ich životný cyklus a znižuje množstvo odpadu končiaceho na skládkach.

Predajcovia nemusia podujatie vopred rezervovať – stačí prísť, zaplatiť dobrovoľný príspevok za prenájom predajnej plochy a ponúkať svoje veci. Návštevníci sa môžu tešiť na širokú škálu tovaru, vrátane oblečenia, hračiek, kníh, domácich potrieb, a rôznych dekorácií. Je to skvelá príležitosť nájsť niečo jedinečné, získať skvelé zľavy a pritom podporiť udržateľnosť.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X