Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kotlikovy gulas janikovsky ohnivak.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Canva
22. augusta 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Janíkovský ohnivák: Príďte ochutnať najlepší guláš a zažiť nezabudnuteľnú zábavu

Príďte zažiť neopakovateľnú atmosféru Janíkovského ohniváka. Tradičné podujatie plné hudby, hier a súťaží o najlepší guláš sa uskutoční na futbalovom štadióne v Janíkovciach. Pripravte sa na deň plný zábavy, ktorý vyvrcholí zapálením vatry k 80. výročiu SNP.

Už v sobotu 24. augusta 2024 sa na futbalovom štadióne v Janíkovciach uskutoční obľúbené podujatie Janíkovský ohnivák, ktoré každoročne priláka množstvo návštevníkov. Tento rok organizátori opäť pripravili bohatý program plný zábavy, hudby a súťaží, vďaka ktorým si na svoje prídu malí aj veľkí.

Podujatie začne o 12.00 hod. tradičným štartom súťaže družstiev vo varení guláša. Tímy budú nielen súperiť o titul najlepšieho guláša, ale aj o ocenenie za najkrajšie vyzdobený stánok a najkreatívnejšie oblečenie. Vyhodnotenie súťaží prebehne o 17.00, takže budete mať dostatok času ukázať svoje kulinárske umenie a kreativitu.

O 14.30 na návštevníkov čaká vystúpenie kúzelníka Tristana, ktorý určite zaujme nielen deti, ale aj dospelých. Hudobná skupina RANČ roztancuje publikum od 16.00 do 19.00 svojimi živými vystúpeniami. Neskôr, o 19.30 hod., sa rozhorí vatra pri príležitosti 80. výročia SNP, sprevádzaná spevom skupiny Janíkovská studnička.

Večer zavŕši diskotéka v pohostinstve Bar u 2 sestier, ktorá začne o 20.30 hod. Počas celého dňa budú pre návštevníkov pripravené aj ďalšie atrakcie, ako prezentácia policajnej kynológie, modelovanie balónov či možnosť skúsiť si kopanie penált.

Vstup na podujatie je voľný, takže neváhajte a príďte si užiť deň plný zážitkov na Janíkovský Ohnivák. Organizátorom podujatia je Mesto Nitra, VMČ č. 7 a pohostinstvo Bar u 2 sestier. Vidíme sa na futbalovom štadióne v Janíkovciach.

Janikovsky_ohnivak_2.jpg
Foto: www.nitra.eu

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X