Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz sport osveta kultura chces byt zdravy sportuj s nami.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: archívne, www.facebook.com
20. augusta 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Na Klokočine sa bude cvičiť, súťažiť aj sadiť stromy: Festival Chceš byť zdravý? Športuj s nami! vás nadchne

Na Klokočine sa chystá udalosť, ktorú si rozhodne nechcete nechať ujsť. Festival „Chceš byť zdravý? Športuj s nami!“ ponúkne pestrý program pre malých aj veľkých – od športových aktivít, cez enviro-olympiádu, až po živú hudbu. Príďte si vychutnať deň plný zábavy, pohybu a spoznávania prírody.

Klokočina ožije v sobotu 24. augusta 2024 jedinečným festivalom „Chceš byť zdravý? Športuj s nami!“. Podujatie sa uskutoční v parku pod Borinou pri kostole sv. Gorazda a sľubuje deň plný aktivít, súťaží a zábavy pre celú rodinu.

Program sa začne už o 14.30 hod. dynamickou Zumbou s Lenou Kiradžiev, do ktorej sa môžu zapojiť všetci návštevníci. Popri tom sa rozbehne aj prezentácia rozmanitých športovísk a voľnočasových aktivít, kde si každý nájde niečo pre seba.

Od atletiky, boxu, šachu, cez karate, golf, šípky, futbal až po taekwondo, hokejbal, lukostreľbu či mažoretky – festival ponúkne naozaj bohatú škálu športových disciplín, ktoré si môžete na vlastnej koži vyskúšať.

Odmeny pre súťažiacich

Jedným z lákadiel bude aj možnosť zastrieľať si zo vzduchovky alebo otestovať silu svojho kopu na futbalovú bránku. Všetky stanovištia budú interaktívne, takže si každý, kto sa zúčastní, môže odniesť zaujímavé zážitky a zároveň si zasúťažiť o vecné ceny. Deti, ktoré sa zapoja do všetkých aktivít a získajú potrebné pečiatky, budú odmenené.

Festival však neponúka len športové zážitky. O 15.30 sa môžete tešiť na vystúpenie dvoch hudobných kapiel, ktoré obohatia atmosféru podujatia.

Pre tých, ktorým záleží na prírode a jej ochrane, je pripravená netradičná enviro-olympiáda. Deti aj dospelí budú môcť v špeciálnych stánkoch sadiť stromčeky, učiť sa rozoznávať stromy, byliny a zvieratá a objavovať krásy prírody.

Aktivity aj láska k prírode

Zástupca organizátorov z občianskeho združenia ŠOK – Šport Osveta Kultúra Ján Ivančík zdôrazňuje: „Cieľom podujatia je ukázať deťom krásu voľnočasových aktivít a lásku k prírode. Sme presvedčení, že pokiaľ vaše deti ešte nevedia, na aký krúžok by chceli od začiatku školského roka chodiť, na festivale si určite vyberú.“

Ak teda ešte neviete, aký krúžok by vaše deti mali navštevovať, tento festival je ideálnym miestom na výber. Nezabudnite si v kalendári poznačiť dátum – 24. augusta 2024 – a pridajte sa k tomuto skvelému dňu plnému športu, zábavy a lásky k prírode.

Sportovy den 2024.jpg
Foto: Občianske združenie ŠOK - Šport, Osveta Kultúra

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X