Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz policia nehoda tragicka zrazka.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
15. augusta 2024 Správy NitraKrimi od NitraDen.skKR PZ Nitra Diskusia()

Na Hlohoveckej došlo k strašnej zrážke, jedna osoba nehodu neprežila a ďalšiu odvážal vrtuľník

Tragická dopravná nehoda dnes v skorých ranných hodinách otriasla Nitrou. Na ulici Hlohovecká došlo k zrážke nákladného vozidla a osobného auta, v ktorom sedeli štyri osoby. Napriek rýchlemu zásahu záchranárov sa už nepodarilo zachrániť život jednej zo žien v osobnom aute.

Záchranné zložky v stredu zasahovali pri tragickej nehode v Nitre na ulici Hlohovecká. Na mieste došlo k vážnej dopravnej nehode medzi nákladným vozidlom značky Scania a osobným automobilom Škoda Scala, ktorá si vyžiadala jednu obeť.

V osobnom aute sa nachádzali štyria pasažieri. Zatiaľ nie je známa presná príčina nehody, no jej následky sú tragické. Záchranné zložky dorazili na miesto v priebehu niekoľkých minút.

Dve osoby utrpeli ľahké zranenia, ďalšia bola s ťažkými zraneniami transportovaná leteckou záchrannou službou do nemocnice. Bohužiaľ, 54-ročná spolujazdkyňa napriek rýchlej pomoci na mieste svojim zraneniam podľahla.

Polícia na mieste vykonala dychovú skúšku u vodičov, ktorá nepotvrdila prítomnosť alkoholu. Vyšetrovanie nehody stále prebieha a bude potrebné objasniť, čo presne spôsobilo tento tragický incident. Zatiaľ nie je jasná miera zavinenia jednotlivých účastníkov nehody.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X