Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Slovenska polnohospodarska univerzita nitra.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, www.google.com
12. augusta 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Dni otvorených dverí v Demonštračnej záhrade prinesú komentované prehliadky a množstvo zaujímavostí

Zažite jedinečný pohľad na to najlepšie zo sveta záhradníctva priamo v Nitre. Počas Dní otvorených dverí vás čakajú komentované prehliadky v Demonštračnej záhrade Slovenskej poľnohospodárskej univerzity. Nezmeškajte príležitosť objaviť skryté krásy a menej známe druhy plodín.

Nitra sa opäť stane centrom poľnohospodárskeho a potravinárskeho sveta počas výstavy Agrokomplex 2024. Jedným z hlavných lákadiel tejto medzinárodnej udalosti budú aj Dni otvorených dverí v Demonštračnej záhrade Slovenskej poľnohospodárskej univerzity (SPU). Toto podujatie ponúka návštevníkom jedinečnú možnosť preskúmať to najlepšie z výskumu a inovácie v oblasti záhradníctva.

Demonštračná záhrada SPU sa nachádza priamo v areáli univerzity na Tr. A. Hlinku 2 a svoje brány otvorí od 15. do 17. augusta 2024. Prehliadky budú začínať každú hodinu, počnúc od 8.00 hod. ráno, a umožnia návštevníkom nahliadnuť do sveta ovocných sadov, vinohradov, zeleninových výsadieb a rôznych menej známych záhradníckych plodín. Tieto prehliadky budú sprevádzané odbornými komentármi a poskytnú hlbší pohľad na to, ako moderné poľnohospodárstvo reaguje na výzvy dnešnej doby.

Vstup na podujatie je bezplatný, čo z neho robí skvelú príležitosť pre rodiny, študentov a všetkých nadšencov záhradníctva. Demonštračná záhrada SPU je miestom, kde sa snúbi tradícia s inováciou, a kde môžete získať cenné poznatky a inšpiráciu pre vlastné záhradkárske projekty.

Tak neváhajte a príďte sa pozrieť, ako vyzerá poľnohospodárstvo budúcnosti priamo v srdci Nitry. Využite túto príležitosť, aby ste sa dozvedeli viac o tom, ako sa rodia tie najkvalitnejšie plodiny, a odnesiete si nielen zážitky, ale aj nové vedomosti a inšpiráciu.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X