Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra nehoda.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Polícia SR - Nitriansky kraj
7. augusta 2024 Správy NitraKrimi od NitraDen.skKR PZ Nitra Diskusia()

Jazda na štvorkolke sa zmenila na drámu: 14-ročný chlapec havaroval a 12-ročného spolujazdca bral vrtuľník

Víkendová jazda na štvorkolke sa takmer zmenila na tragédiu, keď 14-ročný chlapec nezvládol riadenie. To malo za následok pád jeho 12-ročného spolujazdca, ktorý si vážne zranil nohu. Incident je momentálne predmetom vyšetrovania dopravnej polície v Nitre.

Počas uplynulých dní došlo v obci Nitrianskeho kraja, Choča, k závažnej dopravnej nehode. Len 14-ročný chlapec rozhodol vyskúšať svoje schopnosti na štvorkolke. Nehoda sa stala na miestnej komunikácii pri cintoríne v popoludňajších hodinách.

Chlapec pravdepodobne nezvládol riadenie štvorkolky, čo spôsobilo pád jeho 12-ročného spolujazdca. Mladší chlapec si pri páde zranil nohu a musel byť okamžite prevezený vrtuľníkom do nemocnice v Nitre na ošetrenie.

Polícia po príchode na miesto nehody podrobila 14-ročného vodiča dychovej skúške na alkohol, ktorá mala negatívny výsledok. Vyšetrovanie dopravnej polície v Nitre momentálne zisťuje presné okolnosti, mieru zavinenia a príčiny tejto nehody.

Tento incident je pripomienkou toho, aké dôležité je dbať na bezpečnosť detí. Jazda na motorových vozidlách, ako sú štvorkolky, bez dozoru dospelých a potrebných skúseností, môže mať vážne následky.

Polícia apeluje na rodičov, aby zabezpečili, že ich deti nebudú používať takéto vozidlá bez primeraného dozoru a skúseností. Bezpečnosť by mala byť vždy na prvom mieste, aby sme predišli podobným tragédiám v budúcnosti.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X