Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Gotická priekopa, letné kino
Foto: Facebook/ Nitriansky hrad / Nitra Castle
31. júla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Kam na kino pod hviezdami? V Nitre si najbližšie môžete vybrať romantickú klasiku alebo rodinnú komédiu

Nitriansky hrad a Amfiteáter pri Kostole sv. Gorazda v Nitre pripravujú pre miestnych a návštevníkov nezabudnuteľný letný večer plný filmových zážitkov. Čakajú na vás dve úžasné filmové projekcie pod hviezdnou oblohou – klasická romantická komédia Raňajky u Tiffanyho a rodinný príbeh Kúpili sme ZOO. Stačí si len vybrať a užiť si príjemný večer.

Letné kultúrne podujatia v Nitre prinášajú jedinečnú príležitosť vychutnať si klasické filmy pod šírym nebom. Na dvoch rozličných miestach sa budú v piatok 2. augusta premietať obľúbené filmy, ktoré potešia srdcia divákov rôznych vekových kategórií.

V Gotickej priekope na Nitrianskom hrade o 21.00 hod. uskutoční premietanie nezabudnuteľnej americkej romantickej komédie Raňajky u Tiffanyho. Film s Audrey Hepburnovou v hlavnej úlohe prináša príbeh emancipovanej dievčiny, ktorá sníva o skvelej budúcnosti v New Yorku.

Zatiaľ však žije iba z príspevkov na taxík a oblečenia od svojich pánskych obdivovateľov. Jej život sa zmení s príchodom mladého spisovateľa Paula. Tento film je vstupenkou do sveta elegancie a šarmu, ktorý Hepburnová stelesňuje. Vstupné na túto projekciu je symbolických 3,50 eur.

Rovnaký deň, ale o niečo skôr, o 20.00 hod., sa v Amfiteátri pri Kostole sv. Gorazda na Klokočine uskutoční premietanie filmu Kúpili sme ZOO. Tento dojemný príbeh o novinárovi Benjaminovi Mee, ktorý sa rozhodne zmeniť svoj život a kúpiť starú zoologickú záhradu, sa odohráva na pozadí krásnej prírody a rozpráva o rodinných hodnotách a odvahe začať odznova.

Hlavnú úlohu vo filme stvárňuje Matt Damon, ktorý sa spolu so Scarlett Johanssonovou postará o množstvo emócií a inšpirácie. Vstup na túto projekciu je voľný, čo je skvelou príležitosťou pre rodiny s deťmi užiť si krásny večer.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X