Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra sok turnaj.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
22. júla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Nezmeškajte ŠOK Open 2024: Hokejbalový turnaj plný zábavy a pomoci sa blíži

Charitatívny hokejbalový turnaj ŠOK Open oslávi svoju prvú dekádu. Na klokočinskej Fara Aréne sa stretne osmička tímov, vrátane minuloročného víťaza – Bláznivých Banánov, aby si užili neopakovateľnú atmosféru, hrali ako gentlemani a hlavne, pomohli tým, ktorí to potrebujú najviac.

ŠOK Open je charitatívny hokejbalový turnaj, ktorý sa stal neoddeliteľnou súčasťou letnej sezóny, oslávi svoj 10. ročník už túto sobotu 27. júla 2024. Hrať sa bude na klokočinskej Fara Aréne, kde sa proti sebe postaví osem tímov. Medzi nimi nechýba ani minuloročný šampión – Bláznivé Banány.

Ján Ivančík z o.z. ŠOK – Šport Osveta Kultúra, ktorý je jedným z hlavných organizátorov, zdôrazňuje: „Tento turnaj sa stal obľúbenou súčasťou leta a sme presvedčení, že je to najmä pre jeho neopakovateľnú atmosféru. ŠOK Open nie je o tom, aby sme videli dokonalé športové výkony, ale aby sme budovali priateľstvá, hrali ako gentlemani a hlavne, pomohli tým, ktorí to potrebujú najviac. Myslím si, že po športovej stránke sa je aj tento rok na čo tešiť.

Okrem napínavých zápasov nebude na turnaji chýbať ani tradičný guláš, komentovanie stretnutí, dobrá hudba a sprievodný program pre deti. Novinkou tohto ročníka bude súťaž v meraní rýchlosti strely. Víťazi si odnesú vecné ceny a unikátne tričká s logom turnaja. Organizátori sa postarali aj o pitný režim pre všetkých účastníkov.

Hrať sa bude systémom 3+1 s tenisovou loptičkou. Hrací čas je stanovený na 2×10 minút bez zastavovania. Víťazi skupín postúpia priamo do semifinále, zatiaľ čo posledné tímy v skupinách turnaj opustia. Zvyšní účastníci budú bojovať o dve postupové miestenky do semifinále, po ktorých nasleduje klasický play-off systém, až kým sa nevyhlási víťaz.

Rozlosovanie do skupín

A-skupina: Warriors A, Devils, Peaky Blinders, NR Carps
B-skupina: Warriors B, Bláznivé banány, Xaus Boys, Jokers

Rozpis stretnutí:

9:00 Warriors A – Devils
9:30 Peaky Blinders – NR Carps
10:15 Warriors A – Peaky Blinders
10:45 Devils – NR Carps
11:30 NR Carps – Warriors A
12:00 Peaky Blinders – Devils
12:30 Warriors B – Bláznivé banány
13:00 Xaus Boys – Jokers
13:45 Bláznivé banány – Jokers
14:15 Warriors B – Xaus Boys
15:00 Jokers – Warriors B
15:30 Xaus Boys – Bláznivé banány

Play-off

Štvrťfinále
16:15 A2-B3
16:45 B2-A3
Semifinále
17:15 B1 – A2/B3
17:45 A1 – B2/A3
18:15 O 3. miesto nájazdy
18:30 Finále

Za víťazstvo si tímy pripíšu tri body, za výhru po samostatných nájazdoch dva body a za prehru po samostatných nájazdoch bod. V prípade nerozhodného výsledku v riadnom hracom čase budú nasledovať samostatné nájazdy.

Príďte si užiť ŠOK Open 2024 a zažite jedinečnú kombináciu športu, zábavy a pomoci tým, ktorí to najviac potrebujú. Tento turnaj je nielen o športových výkonoch, ale najmä o vytváraní nezabudnuteľných spomienok a podpore dobročinnosti. Výťažok tohtoročného „malého turnaja s veľkou myšlienkou“ bude venovaný na pomoc rodine Gažiovej.

Sok open 2024.jpg
Foto: ŠOK - Šport Osveta Kultúra

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X