Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra nemocnica sanitky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
16. júla 2024 Správy NitraOznamy a dôležité informácie od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Nemocnica FN Nitra sa teší z nových sanitiek, dostala ich od Záchrannej zdravotnej služby Bratislava

Nemocnica FN Nitra sa teší z nových sanitiek, ktoré prinášajú vyšší komfort a bezpečnosť pre pacientov. Vďaka daru od Záchrannej zdravotnej služby Bratislava sa môžu tešiť na modernejšie a pohodlnejšie prevozy.

Nemocnica FN Nitra získala nové sanitky, ktoré boli darované Záchrannou zdravotnou službou Bratislava. Tieto moderné vozidlá nahradia zastarané sanitky a výrazne zlepšia prevoz pacientov na rôzne vyšetrenia v rámci nemocnice.

Nové sanitky sú vybavené najnovšími technológiami, ktoré zaručujú maximálny komfort a bezpečnosť pre pacientov počas prevozu. Tieto vozidlá poskytujú vyššiu úroveň pohodlia, čo prispeje k lepšiemu pohodliu pre všetkých pacientov.

Ako uvádza Nemocnica FN Nitra, toto štedré gesto od Záchrannej zdravotnej služby Bratislava si veľmi cení. Je to významný prínos a posilňuje dôležité partnerstvo medzi týmito inštitúciami. Nemocnica sa teší na ďalší rozvoj tejto spolupráce, ktorá prinesie ešte viac výhod pre pacientov.

Nové sanitky predstavujú významný krok vpred pre FN Nitra, keďže modernizácia vozového parku je nevyhnutná pre efektívne a bezpečné poskytovanie zdravotníckych služieb. Pacienti sa môžu tešiť na rýchlejšie, pohodlnejšie a bezpečnejšie prevozy, čo prispieva k celkovému zlepšeniu kvality starostlivosti.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X