Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz mestska policia nitra ponuka praca.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: MSP, Mesto Nitra - koláž NitraDen.sk
16. júla 2024 Správy NitraIné správy z Nitry od NitraDen.skMSP Nitra Diskusia()

Staňte sa strážcom Nitry! Mestská polícia prijíma prihlášky, po splnení podmienok ponúka takýto plat

Mestská polícia v Nitre hľadá nových členov do svojho tímu. Ak túžite prispieť k bezpečnosti v našom meste a získať atraktívne benefity, neváhajte a pošlite svoju prihlášku. Čítajte ďalej pre všetky podrobnosti o výberovom konaní a podmienkach prijatia.

Mestská polícia v Nitre otvorila výberové konanie na nových členov hliadky a ponúka možnosť pridať sa k jej tímu. Ak máte záujem prispieť k bezpečnosti a poriadku v našom meste, neváhajte a podajte si prihlášku do 28. augusta do 14.00 hod. Žiadosti je potrebné zaslať na adresu: Mestská polícia, Cintorínska 6, 949 01 Nitra.

Výberové konanie sa uskutoční 3. septembra, pričom predpokladaný nástup do zamestnania je 12. septembra. Nástupný plat je 1 116 eur a súčasťou pracovnej ponuky sú aj ďalšie benefity, vrátane 13. platu, 5 dní dovolenky navyše, a mnoho ďalších výhod ako napríklad príspevok na doplnkové dôchodkové sporenie, bezplatné lekárske prehliadky či očkovanie proti infekčným ochoreniam.

Prihlásiť sa môže každý, kto spĺňa požiadavky ako úplné stredné vzdelanie, minimálny vek 21 rokov, bezúhonnosť, zdravotná a psychická spôsobilosť na prácu príslušníka, vodičský preukaz skupiny B, schopnosť jazdiť na bicykli a aktívne ovládanie slovenského jazyka.

K žiadosti je potrebné priložiť profesijný životopis napísaný vlastnou rukou, doklad o vzdelaní alebo jeho overenú kópiu, písomný súhlas na spracovanie osobných údajov a vyplnené tlačivo pre overenie bezúhonnosti.

Výberové konanie zahŕňa ústny pohovor, psycho-diagnostické vyšetrenie, fyzické testy a diktát zo slovenského jazyka. Podmienky prijatia sú splnenie všetkých požiadaviek, včasné doručenie žiadosti a úspešné absolvovanie všetkých testov.

Zamestnávateľ zabezpečí psycho-diagnostické vyšetrenie a organizuje výberové konanie pred päťčlennou komisiou. Vybraní uchádzači budú kontaktovaní telefonicky alebo elektronicky. Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte kontaktovať mestskej polície na e-mailových adresách [email protected], [email protected] alebo telefonicky na čísle 037/6922522.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X