Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ponitrianske muzeum turisticke informacne centrum.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk
13. júla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Nitrianske kultúrne leto na pešej: Príďte si užiť nezabudnuteľný večer plný kultúry a zábavy

Príďte si aj vy užiť nezabudnuteľný nedeľný podvečer v rámci Nitrianskeho kultúrneho leta. Na pešej zóne pred Turistickým informačným centrom Nitra vás čaká divadelný a hudobný program, ktorý zahŕňa veselú bábkovú inscenáciu a country koncert.

Nezmeškajte príležitosť stráviť nedeľný podvečer plný kultúry a zábavy na pešej zóne v Nitre. V rámci Nitrianskeho kultúrneho leta je pre vás pripravený bohatý program pred Turistickým informačným centrom, ktorý sa uskutoční už túto nedeľu, 14. júla.

Návštevníci sa môžu tešiť na divadelnú a hudobnú show, ktorú doplní putovná výstava českej Galerie VENKU. Táto výstava vám do 28. júla ponúkne pohľad na najzaujímavejšie objekty a miesta z nášho partnerského mesta Kroměříž.

Program odštartuje o 17.00 hod. veselou bábkovou inscenáciou „Kto sa bojí, nesmie do lesa“ od Nevadivadla, ktorá je založená na motívoch rozprávky Karla Čapka. Táto zábavná a zároveň poučná inscenácia poteší deti aj dospelých.

Po divadelnom predstavení vás o 18.30 čaká koncert skupiny Harvestri. Toto hudobné zoskupenie vás prenesie do sveta country, folku a trampskej hudby, ktorú sami nazývajú trampArt. Ich autorské piesne a energické vystúpenie určite nenechajú nikoho chladným.

Vstup na podujatie je voľný, takže si nezabudnite so sebou priniesť dobrú náladu a užite si skvelý večer plný kultúry a zábavy.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X