Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Critical mass nitra cyklisti nocna jazda.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, www.facebook.com
9. júla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Chcete zažiť magickú noc v Nitre? Pridajte sa ku skupine nadšencov a príďte na nočnú cyklojazdu

Pripravte sa na nezabudnuteľnú nočnú jazdu na bicykloch. V Nitre sa uskutoční Critical Mass – spontánna cyklojazda, kde každý jazdí sám za seba, no spoločne vytvoríme jedinečnú atmosféru. Pridajte sa ku skupine na Svätoplukovom námestí a zažite magickú nočnú jazdu mestom.

V Nitre sa v piatok 12. júla uskutoční jedinečná nočná cyklojazda Critical Mass. Začiatok tejto spontánnej jazdy je naplánovaný na 22.00 hod. na Svätoplukovom námestí, kde sa stretnú všetci nadšenci cyklistiky, aby spoločne vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru nočnej jazdy mestom.

Critical Mass nie je organizovaná udalosť, každý prichádza a jazdí sám za seba. Ide o neformálnu akciu, ktorá zdôrazňuje slobodu a radosť z jazdy na bicykli. Účastníci sa môžu sledovať prostredníctvom online mapy na Critical Maps alebo cez aplikáciu Critical Maps.

Bez ohľadu na počasie – či už prší, sneží, padajú krúpy, fúka silný vietor alebo je hmla – Critical Mass sa koná. Dôležité je, aby každý účastník bol dostatočne osvetlený, aby bola zaručená bezpečnosť všetkých jazdcov.

Pridajte sa ku skupine nadšencov na Svätoplukovom námestí o 22.00 a zažite magickú nočnú jazdu Nitrou. Nezabudnite si so sebou priniesť dobrú náladu a poriadne osvetlenie pre svoj bicykel. Critical Mass je o spoločenstve, slobode a zábave – príďte a staňte sa súčasťou tejto jedinečnej akcie.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X