Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Divadlo andreja bagara nitra program.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk
3. júla 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skDAB Diskusia()

75 rokov Divadla Andreja Bagara v Nitre! Nenechajte si ujsť galavečer plný muzikálových hitov

Divadlo Andreja Bagara v Nitre oslavuje svoje 75. výročie veľkolepým galavečerom na Svätoplukovom námestí. Príďte si vychutnať nezabudnuteľné muzikálové melódie a oslávte spolu s umelcami toto významné jubileum.

Divadlo Andreja Bagara v Nitre oslavuje svoje 75. výročie a pri tejto príležitosti vás srdečne pozýva na galavečer, ktorý sa uskutoční 6. júla 2024 o 19.00 hod. na Svätoplukovom námestí v Nitre. Tento výnimočný galakoncert prinesie divákom úspešné muzikálové melódie z histórie, súčasnosti, ale aj z pripravovaných inscenácií nitrianskeho divadla.

Oslávte spolu s DAB jeho nadchádzajúcu jubilejnú divadelnú sezónu a zaspievajte si nestarnúce muzikálové hity z inscenácií ako Kabaret, Adam Šangala, Jozef a jeho zázračný farebný plášť, Zlatá lýra, Povolanie pápež a z nových pripravovaných muzikálových titulov Mníšky, či Na skle maľované.

Hudobné naštudovanie galakoncertu má na starosti Ján Cibula, ktorý spolu s ďalšími talentovanými umelcami z DAB sľubuje jedinečný zážitok. Medzi účinkujúcimi budú Daniela Kuffelová, Eva Pavlíková, Andrea Sabová, Ján Cibula, Juraj Ďuriš, Martin Fratrič, Ján Gallovič, Martin Nahálka, Peter Oszlík, Marcel Ochránek, Andrej Remeník, Marián Viskup a ďalší.

Tento galakoncert je skvelou príležitosťou, ako stráviť letný večer plný hudby a zábavy, a zároveň si pripomenúť bohatú históriu a úspechy jedného z najvýznamnejších divadiel na Slovensku. Nezmeškajte túto výnimočnú udalosť, ktorá sa zapíše do pamäte všetkých milovníkov divadla a muzikálov.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X