Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra policia vyhra majster sveta.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
1. júla 2024 Správy Nitra od NitraDen.skKR PZ Nitra Diskusia()

Policajný kynológ z Nitrianskeho kraja dosiahol neuveriteľný úspech, stal sa majstrom sveta

Vincent Vásaráb je levický policajný kynológ. Teraz opäť dosiahol úžasný úspech, zvíťazil na majstrovstvách sveta NABBA Worlds 2024 v rakúskom Linzi. Získal titul majstra sveta v kategórii MAN PHYSIQUE OVER 45. Čítajte ďalej a dozviete sa viac o jeho neuveriteľnom úspechu a budúcich plánoch.

Mimoriadny úspech na majstrovstvách sveta NABBA Worlds 2024 dosiahol v tomto športe mimoriadne úspešný policajný kynológ pôsobiaci v Nitrianskom kraji. Vincent Vásaráb je levický policajný kynológ a teraz sa stal majstrom sveta v kategórii MAN PHYSIQUE OVER 45.

Majstrovstvá sa konali 15. júna 2024 v rakúskom meste Linz. Tento úspech nie je prekvapením pre tých, ktorí sledujú jeho kariéru, keďže Vásaráb už v minulosti dosahoval vynikajúce výsledky.

Vincentovi Vásarábovi sa podarilo skĺbiť náročnú prácu kynológa s vrcholovým športom. Jeho úspech na svetovej úrovni je obdivuhodný a jeho kolegovia z Policajného zboru sú naňho právom hrdí. Úspešný kynológ Vásaráb je v službách polície už 22 rokov a teraz sa rozhodol ukončiť policajnú kariéru a odchádza do civilu.

S odchodom do civilu, ktorý je naplánovaný na 1. júla 2024, sa pre Vinca otvárajú nové možnosti a výzvy. Vincent Vásaráb prejavil v službe obrovskú odvahu, vytrvalosť a zmysel pre spravodlivosť, a tieto vlastnosti ho určite budú sprevádzať aj v civilnom živote.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X