Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Mhd doprava.jpg
Foto: archívne, www.facebook.com
27. júna 2024 Správy NitraOznamy a dôležité informácie od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Pozor na premávku mestskej hromadnej dopravy v Nitre počas prázdnin, mení sa režim odchodov autobusov

Od pondelka sa v Nitre mení premávka mestskej hromadnej dopravy na prázdninový režim. Autobusy budú jazdiť podľa nového harmonogramu, ktorý platí až do konca augusta. Zistite, ako tieto zmeny ovplyvnia vašu každodennú cestu.

Letné prázdniny prinášajú zmeny aj v premávke mestskej hromadnej dopravy v Nitre. Od pondelka budú autobusy jazdiť v prázdninovom režime, ktorý potrvá až do konca augusta.

Tento nový harmonogram ovplyvní cestovanie hlavne počas pracovných dní, keď sa frekvencia spojov zníži, najmä v rannej špičke. Cestujúci by si mali pri sledovaní odchodov autobusov všímať stredný stĺpec v cestovnom poriadku.

Počas víkendov a sviatkov budú autobusy premávať bez obmedzenia. To sa týka aj dvoch štátnych sviatkov, ktoré pripadajú na letné prázdniny: Sviatok sv. Cyrila a sv. Metoda 5. júla a Výročie SNP 29. augusta.

Počas oboch dní bude MHD premávať ako cez víkendy. Na linke 35 bude v tomto období pridaný spoj o 19.30 hod., ktorý bude premávať z mestského parku na Sihoti na Kmeťovu na Klokočine.

Tieto zmeny sú dôležité najmä pre tých, ktorí pravidelne využívajú mestskú hromadnú dopravu. Môžu ovplyvniť vašu každodennú cestu do práce či na výlety. Cestujúcim sa preto odporúča, aby si vopred overili aktuálny cestovný poriadok a prispôsobili svoje plány novému harmonogramu.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X