Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
piknik Dražovský kostolík
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Gettyimages - koláž NitraDen.sk

Romantika pri Dražovskom kostolíku: Užite si piknik a bohatý program s rodinou

Na svoje si prídu milovníci jedla, histórie či kreatívnych dielní.

Nitru čaká v nedeľu 23. júna pekné a teplé počasie. Ak nemáte ešte na tento deň žiadne plány, prinášame vám tip na podujatie pri Dražovskom kostolíku.

Vezmite priateľov, deti, rodičov či starých rodičov a vyrazte spoločne na piknik. Na podujatie je vstup voľný. Na jednom mieste vás čaká pestrý program už od rána. Nezabudnite si priniesť vlastné deky.

Pred začiatkom pikniku bude prebiehať od 10.00 hod. svätá omša, po ktorej vystúpi Folklórny súbor Tradícia. Nasledovať bude piknik so sprievodným programom.

Od 11.00 hod. si Divadielko Svetielko pripravilo na lúke zábavné predstavenie. Sprievodca bude návštevníkom rozprávať o kostolíku zaujímavé informácie. K príjemnej atmosfére prispeje hudobné vystúpenie či tvorivé aktivity pre deti aj dospelých.

Zaujalo vás podujatie, avšak chceli by ste prísť až poobede? Dobrou správou je, že program pokračuje aj od 14.00 hod., kedy si budete mať možnosť opäť vypočuť sprievodcu či tóny z harmoniky.

Na deti bude čakať drevený kolotoč. Sprievodný program zahŕňa taktiež ochutnávku lokálnych špecialít, tvorivé dielne s tradičnou keramikou, prírodné produkty na vyskúšanie, prezentáciu vín a medu či osviežujúce nápoje a sladkosti.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X