Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra nehoda tragicke zrazky.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: KR PZ Nitra
11. júna 2024 Správy NitraOznamy a dôležité informácie od NitraDen.skKR PZ Nitra Diskusia()

Dve tragické nehody v kraji stáli život dvoch mužov, jeden sa zrazil s autobusom a druhý s kamiónom

Začiatok týždňa priniesol hneď dve hrozné tragédie na cestách Nitrianskeho kraja. O život v aute prišli dvaja muži vo veku 35 a 42 rokov.

Pondelok okrem nového týždňa priniesol hneď dve hrozné dopravné nehody s tragickým koncom pre dvoch vodičov. Záchranné zložky najskôr zasahovali na ceste I/65 Zlaté Moravce pri odbočke na Chyzerovce, kde 42-ročný vodič s osobným autom zn. Alfa Romeo narazil do autobusu. O pár hodín neskôr na ceste I/64 za obcou Rajčany zahynul pri čelnej zrážke s kamiónom 35-ročný vodič osobného auta.

Pri nehode pri odbočke na Chyzerovce utrpelo zranenia celkovo sedem osôb, pričom jedna osoba neskôr podľahla v nemocnici. Medzi zranenými boli obaja vodiči a päť cestujúcich z autobusu. Všetci zranení boli okamžite ošetrení na mieste a následne prevezení do najbližších nemocníc.

Nehodu neprežil 42-ročný vodič osobného auta. Okolnosti, miera zavinenia a presná príčina nehody sú predmetom vyšetrovania.

Pondelkové popoludnie sa stalo osudným tiež pre 35-ročného vodiča osobného auta. Muž zahynul pri tragickej dopravnej nehode na ceste I/64 za obcou Rajčany. Podľa predbežných informácií od dopravnej polície z Topoľčian vodič vozidla Volkswagen Bora pravdepodobne prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s nákladným vozidlom.

Nehoda mala fatálne následky pre vodiča Volkswagenu, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a zomrel na mieste. Vodič kamióna vyviazol bez zranení a dychová skúška u neho nepotvrdila prítomnosť alkoholu. U zosnulého vodiča bude prípadné požitie alkoholu alebo inej návykovej látky zisťované pri pitve.

Polícia momentálne vyšetruje presné okolnosti, mieru zavinenia a presnú príčinu aj tejto tragickej dopravnej nehody. Dopravní experti opakovane upozorňujú vodičov na potrebu zvýšenej opatrnosti a dodržiavania pravidiel cestnej premávky, najmä na úsekoch s vyššou intenzitou dopravy.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X