Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Vypredaj fatranska.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: NitraDen.sk
4. júna 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Garážový výpredaj na Fatranskej: Už zasa čoskoro prinesie na Chrenovú toto udržateľné podujatie

Víkend v Nitre opäť prinesie Garážový výpredaj a s ním aj možnosť objaviť nové poklady do domácnosti aj do šatníka. Na garážovom výpredaji plnom rôznorodých predmetov môžete nájsť pre seba aj rodinu nové kúsky oblečenia, zariadenia, kníh, či niečo na majstrovanie.

Do Nitry zasa mieri susedský bazár najrôznejších vecí od výmyslu sveta. Garážový výpredaj sa koná pravidelne v soboty od 9.00 približne do 14.00 hod. a medzi obyvateľmi je veľmi obľúbeným. S najrôznejšími vecami zo svojich domov a bytov sem prichádzajú domáci Nitrania, ale aj z okolitých dedín.

Cieľom podujatia je, predať alebo kúpiť veci, ktoré jeden sused nepotrebuje a sú ešte vhodné na použitie, a naopak druhému sa zasa ešte zídu, a to za zvýhodnenú cenu. Ide teda o vzájomnú pomoc, ale aj udržateľnosť pre planétu.

Tentoraz sa opäť garážový výpredaj uskutoční v sobotu 8. júna na priestranstve pred ZŠ Fatranská, za Poliklinikou Chrenová. Ste výrobcom produktov alebo máte doma veci, ktoré by ste chceli niekomu posunúť? Vyskúšajte predaj pod holým nebom na výpredaji.

Nemusíte sa vopred nikde registrovať. Stačí iba prísť a zaplatiť dobrovoľný príspevok za prenájom plochy. Nakupovanie si užijú rodiny s deťmi, páry aj partie kamarátov. Ponúkaný tovar je rôznorodý, pravidelne tu nájdete oblečenie, hračky,  knihy, domáce potreby, obrazy, alebo rôzne historické ozdobné predmety. Tak čo, prídete si aj vy uloviť nový doplnok do domácnosti alebo unikátny kus oblečenia?

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X