Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra domof creativity.jpg
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
31. mája 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Počas júna prinesie Domof Creativity bohatý program plný aktivít aj koncertov, pripravuje aj denné tábory pre deti

Domof Creativity aj v júni prichádza s bohatým programom. Čakajú vás rôzne aktivity, kultúra či koncerty. Už teraz sa môžete prihlasovať aj na denné letné tábory v Domof Creativity, ktoré rovnako prinášajú pre deti bohatý program.

Aj v júni čaká návštevníkov Domof-u Creativity bohatý program. Opäť sa môžete tešiť na pravidelné aktivity, ako utorkový a štvrtkový FitDanceLates. Oba dni sa cvičí o 9.30 a 17.00 hod. V utorky vždy bývajú aj Študentské utorky – aktivity pre študentov, a to od 18.00 hod.

V stredy vás čaká Detský kútik o 14.00 a komunitná obývačka o 18.00 hod. Pravidelne vo štvrtky býva Jam session – bubnovačka o 19.00 hod. V piatky okrem večerných programov, cez deň od 14.00 Detský kútik. Dostupná je výstava obrazov autorky Adriky Mrvovej, ktorú môžete obdivovať do 16. júna.

Domof Creativity sa zapája aj do otvorenia parku na SIHOTI a od 9.00 do 18.00 si pre vás pripravili v parku detskú tvorivú zónu a všakovaké tvorivo-recyklačné workshopy. Autorka Adrika Mrvová je pripravená vo štvrtok 6. júna predstaviť vám esenciu umenia: umenie v dotyku srdcom. Začiatok je o 17.00 a neskôr o 19.00 bude aj spoločná bubnovačka.

Domof program_jun.jpg
Foto: Domof Creativity

V piatok 7. júna od 20.00 hod. je na pláne JAM SESSION a brzdejparty. Bude pripravené pódium, nástroje, ozvučenie. V sobotu 8. júna od 18.00 hod. sa popri Divadelnej Nitre uskutoční takzvaná Divadelná improliga.

Vo štvrtok 13. júna sa uskutoční HACKNITRA: večer o umelej inteligencii v zdravotníctve. Začiatok je o 17.00 a vstupné je bezplatné. V piatok 14. júna od 20.00 je pripravená ZÁŤAH PARTY: študentskú párty roztancuje DJ KIŽO, DJ YAKCUBE, kapely HROMOZVOD a Royal Question. Sobota 15. júna bude Domof Creativity na KOZAfest2024. Čaká vás poobede v HIDEparku plné kreativity, kde si aj v rámci stánku Domof Creativity môžete niečo sami vyrobiť z recyklovaných materiálov, a to v čase od 14.00 do 18.00.

V piatok 21. júna od 20.00 sa môžete tešiť na Karaoke párty. Sobota 22. júna od 10.00 bude patriť Výrobe mandaly s MARUŠKOU. Ide o workshop techniky Dots ART, pričom ústrednou témou budú čakry. Informácie a prihlasovanie nájdete na čísle 0915 117 125. V rovnakú sobotu večer vás bude čakať aj oldies párty.

Pondelok 24. júna od 18.30 patrí Mužským kruhom a ide o stretnutie mužov v kruhu dôvery. Piatok 28. júna odohrá párty Dj UboX. čaká vás československý večer s DJom. V sobotu zas Dj UboX odohrá Vitaj leto párty, a to od 20.00 hod.

Denný tábor pre deti

Domof Creativity Nitra prináša na mesiace júl a august aj možnosť denných táborov. Vhodné sú pre deti od 5 do 12 rokov a tešiť sa môžu na pestré aktivity. Čaká ich kreatívny program  s cieľom vzbudiť u nich záujem o rôzne umelecko-remeselné činnosti. Pripravené je maľovanie, práca s drevom, rozoberačka, upcyklácia, hudba, či tanec.

Pripravené sú aj vzdelávacie aktivity a predmety ako angličtina, komunikácia, ekológia, recyklácia, spolupráca, či finančná gramotnosť. Každý deň môže byť dňom nových zážitkov. Pripravené sú výlety do prírody, playfight, opekačka, múzeum, kúpanie, či pokusy a iné.

Cena je 135 eur za týždeň a je v nej zahrnuté jedlo, nápoje, ovocie, lektori a animátori, rovnako aj výlety a materiál na prácu. Viac informácii a rezervácie môžete získať prostredníctvom mailu [email protected]

Dc denny tabor_jpg.jpg
Foto: Domof Creativity

Počas leta v mesiacoch júl a august bude program v Domof Creativity zameraný len na denné tábory pre deti a organizáciu osláv v špeciálnych stanoch na objednávku. Rovnako počas letných dní môžete nájsť stánok aj pred Domom módy, kde budú v ponuke ovocné limonády a ľadové čaje.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X