Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz nitra nehoda autobus vlak.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: www.facebook.com - koláž NitraDen.sk
29. mája 2024 Správy Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Dramatická zrážka vlaku a autobusu: Neďaleko Nitry došlo k hrozivej zrážke na železničnom priecestí

Zrážka vlaku s autobusom na železničnom priecestí smerom na Mojmírovce ochromila dopravu. Našťastie, nikto nebol vážne zranený. Cesta bola neprejazdná.

V stredu 29. mája došlo k dramatickej nehode na železničnom priecestí smerom na Mojmírovce, kde sa zrazil vlak s autobusom. Incident spôsobil okamžitú blokáciu cesty, ktorá bola okamžite neprejazdná.

Ako uviedla svedkyňa na mieste, našťastie sa počas nehody nikomu nič nestalo. V čase zrážky sa v autobuse nachádzal iba šofér, ktorý vyviazol bez zranení. Cestujúci vo vlaku tiež vyviazli bez ujmy na zdraví. Jediný problém hlásil rušňovodič vlaku, ktorý sa sťažoval na bolesť v oku.

Našťastie, rýchla reakcia záchranných zložiek a šťastné okolnosti zabránili tragickým následkom. Cesta na priecestí je bola uzavretá a doprava odklonená na alternatívne trasy. Polícia a záchranné zložky sú na mieste a vyšetrujú okolnosti nehody.

Príčina zrážky zatiaľ nie je známa, avšak bude podrobená dôkladnému vyšetrovaniu. Incident opäť poukazuje na dôležitosť bezpečnosti na železničných priecestiach. Vodiči by mali dodržiavať dopravné predpisy a zvýšiť pozornosť pri prejazde cez tieto kritické úseky.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X