Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz cinemac plan premier.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: cine-max.sk - koláž NitraDen.sk
25. mája 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Program CINEMAX Nitra jún 2024: Aké novinky nás čakajú? Toto je plán premiér filmov

Pripravte sa na vzrušujúci mesiac plný filmových premiér. CINEMAX predstavuje svoj júnový program, ktorý zaručene zaujme všetkých filmových nadšencov. Či už preferujete napätie, komédiu alebo emocionálne zážitky, tento mesiac bude mať niečo pre každého z vás.

Pripravte si popcorn a pohodlne sa usaďte, pretože CINEMAX prináša v júni široký výber filmových premiér, ktoré vás určite zaujmú.

BAD BOYS: Na život a na smrť, premiéra filmu 6. júna 2024

Tento film, žánrovo zaradený ako akčná komédia, prináša skvelé herecké obsadenie vrátane Willa Smitha, Martina Lawrencea, Gabriela ‚G-Roda‘ Rodrigueza, Alexandra Ludwiga, Vanessu Hudgens, Ioana Gruffudda, či Rheu Seehorn. Film je prístupný pre divákov od 15 rokov. Pochádza z USA a na plátna kín prichádza so slovenskými titulkami.

V pokračovaní kultovej krimi-komediálnej série sa detektívi Mike Lowry (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) snažia očistiť meno ich zosnulého kapitána. Dôkazy, že počas kariéry spolupracoval s drogovými kartelmi, sú nezvratné, no Mike a Marcus tomu odmietajú veriť a rozhodnú sa pátrať na vlastnú päsť, aby očistili jeho meno. Ocitajú sa tak na úteku ako pred vlastnými kolegami, tak pred nebezpečnými zločincami.

Bad boys.jpeg
Foto: cine-max.sk

Sliediči, premiéra filmu 6. júna 2024

Film s originálnym názvom The Watchers je horor, v ktorom účinkujú Dakota Fanning, Olwen Fouéré, Georgina Campbell, Siobhan Hewlett a Hannah Howland. Pochádza z USA a na plátna kín prichádza v originálnom znení so slovenskými titulkami.

Ty ich nevidíš, ale oni vidia všetko.

Mina (Dakota Fanning), 28-ročná umelkyňa, uviazne v rozľahlom, nedotknutom lese v západnom Írsku. Keď nájde úkryt, nevedomky sa dostane do pasce po boku troch cudzincov, ktorých každú noc prenasledujú tajomné tvory.

Sliedici.jpg
Foto: cine-max.sk

V HLAVE 2, premiéra filmu 13. júna 2024

Film je animovaná komédia a dobrodružstvo určené pre divákov od 7 rokov. Diváci ju na plátnach uvidia so slovenským dabingom

Pokračovanie mimoriadne obľúbeného a úspešného animovaného rodinného filmu V HLAVE od štúdii Disney a Pixar “VHLAVE 2” sa vracia opäť do mysle tentokrát už čerstvej tínedžerky Riley a to práve v čase, keď ústredie prechádza náhlou demoláciou, aby uvoľnilo miesto pre niečo úplne nečakané.

Film V hlave 2 prináša Veľké zmeny – Nové Emócie! Radosť, Smútok, Hnev, Strach a Znechutenie, ktoré podľa všetkého dlho úspešne fungovali, si nie sú isté, ako sa majú cítiť, keď sa objaví Úzkosť. A zdá sa, že nie je sama. Film V HLAVE 2 prichádza do kín 13. júna 2024.

V hlave 2.jpg
Foto: cine-max.sk

Motorkári, premiéra filmu 20. júna 2024

Dramatická snímka pochádza z USA a na plátna prichádza v originálnom znení so slovenskými titulkami.

Kathy (Jodie Comer) je tvrdohlavá dievčina, ktorá si nenechá do života hovoriť a je dosť slobodomyseľná aj na pomery Ameriky na prelome 60. a 70. rokov. Keď v bare, kam slušné dievčatá nechodia, narazí na mladého motorkára Bennyho (Austin Butler), ktorý má podobnú krvnú skupinu, okamžite to medzi nimi začne iskriť. Benny je členom motorkárskeho gangu “Vandali”, neformálnej skupiny milovníkov bezstarostnej jazdy, ktorú vedie majiteľ baru Johnny (Tom Hardy).

Motorkari.jpg
Foto: cine-max.sk

Tiché miesto: Prvý deň, premiéra filmu 27. júna 2024

Hororová snímka prichádza s ďalším dielom, v ktorom účinkujú Lupita Nyong’o, Djimon Hounsou, Joseph Quinn, Alex Wolff, Denis O’Hare a Elijah Ungvary. Pochádza z USA a na plátnach bude dostupná v originálnom znení so slovenskými titulkami.

Sam (držiteľka Oscara Lupita Nyong’o) sa pôvodne vybrala do New Yorku na jednodňový výlet. Keďže niektorí ľudia majú ozajstnú smolu, vybrala si deň, keď prileteli. Mimozemšťania podobní obrovskému hmyzu okamžite začali dávať ľuďom najavo, že je len otázkou času, kedy prestanú byť pánmi tvorstva.

Tí, ktorým sa podarilo prežiť prvú vlnu útokov, zistili, že jedinou ochranou pred votrelcami je zachovať úplné ticho. Z New Yorku sa stane obrovská pasca, z ktorej sa každý snaží čo najrýchlejšie a najtichšie uniknúť.

Tiche miesto.jpg
Foto: cine-max.sk

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X