Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Agrokomplex vystava strojarsky veltrh.png
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: agrokomplex.sk
17. mája 2024 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Medzinárodný strojársky veľtrh v Nitre je za rohom, prinesie bohatý program a množstvo zaujímavých noviniek

Koniec mája v Nitre patrí technike a strojárstvu. Príďte sa pozrieť na 29. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu, ktorý sa uskutoční od 21. do 24. mája 2024 na výstavisku Agrokomplex. Výstavné haly budú plné najnovších technologických noviniek, fascinujúcich strojov a inovatívnych vynálezov.

Na konci mája sa výstavisko Agrokomplex v Nitre opäť stane miestom stretnutia všetkých milovníkov techniky a strojárstva. V dňoch 21. až 24. mája 2024 sa tu uskutoční už 29. ročník Medzinárodného strojárskeho veľtrhu, ktorý prinesie množstvo zaujímavých exponátov a podujatí.

Výstavné haly M1, M2, M3 a vpE budú naplnené novinkami zo sveta strojov, zvárania, hutníctva, automatizácie a mechanizácie. Návštevníci budú mať možnosť obdivovať precízne vypracované exponáty a získať prehľad o najnovších trendoch v technológii a inováciách. Odborní aj laickí návštevníci sa navyše môžu tešiť na predstavenie inovatívnych vynálezov vysokých škôl a univerzít s technickým zameraním.

Medzinárodný strojársky veľtrh bude miestom odhalenia superšportového auta ENGLER V12 – superquad s trojhriadeľovou sekvenčnou prevodovkou, vytvoreného v spolupráci Strojníckej fakulty Technickej univerzity v Košiciach a firmy ENGLER AUTOMOTIVE Košice.

Návštevníci sa tiež môžu tešiť na prezentáciu slovenskej spoločnosti DAITABLE, ktorá ponúka riešenia na sledovanie a optimalizáciu spotreby elektrickej energie pomocou umelej inteligencie.

Medzi ďalšie zaujímavosti na veľtrhu určite patrí odborný seminár Bezpečnosť strojových zariadení, blok prednášok o nových trendoch v technológiách Deň technikov, konferencia ELECTRON – zameraná na revízie, projekciu, údržbu a montáž elektrických zariadení, či Majstrovstvá Slovenska v simulovanom zváraní, ktoré sa uskutočnia po prvýkrát na veľtrhu.

Pripravte sa tiež na bohatý sprievodný program. Všetky podrobnosti o vstupoch, cenách aj programe, nájdete na webe Agrokomplex.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X