Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Návštevníci počas 22. ročníka národnom výstavisku Agrokomplex v Nitre. Nitra, 7. február 2023.
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, SITA/Martin Havran
23. marca 2023 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

V Nitre sa uskutoční veľtrh práce Kariéra Expo, na Agrokomplex mieria zamestnávatelia z najrôznejších oblastí

Príďte si prezrieť trh práce naživo priamo v centre mesta. V Nitre sa totiž uskutoční jedno z najväčších kariérnych podujatí – Kariéra EXPO.

Jedno z najväčších kariérnych podujatí – Kariéra EXPO mieri do Nitry. Konať sa bude v priestoroch Agrokomplexu a to v stredu 29. marca v čase od 9.00 do 19.00 hod.

Potrebujete zmenu prostredia aj činnosti alebo končíte školu a zamýšľate sa nad budúcou kariérou? Je tu príležitosť na poriadnu životnú zmenu. Príďte si pozrieť pracovné ponuky a nájsť si nové zamestnanie.

Okrem pracovných ponúk budete mať možnosť vyskúšať si pohovor v cudzom jazyku, simulovaný pohovor pod vedením skúsených personalistov, otestujete si úroveň znalosti cudzieho jazyka alebo IT zručností. Počas podujatia zaznejú zaujímavé témy z oblasti vzdelávania, voľby zamestnania aj sebarozvoja. K dispozícií teda budú aj zaujímavé workshopy, prípadne sa môžete inšpirovať príbehmi spíkrov zvučných mien.

Medzi vystavovateľmi nájdete lokálne aj popredné svetové spoločnosti, či zamestnávateľov z rôznych oblastí. Medzi zamestnávateľmi tu nájdete pestrú ponuku z oblastí ako IT, ľudských zdrojov, automotive, technológií a ďalších odvetví.

Nezabudnite sa zaregistrovať. Registrácia je zadarmo, ako aj vstup na podujatie. Viac nájdete aj v udalosti Kariéra EXPO na sociálnej sieti.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X