Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Kolaz plan premier cinemax.jpg
6
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: cine-max.sk - koláž NitraDen.sk
15. novembra 2022 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Program Cinemax Nitra december 2022: Aké novinky vás čakajú? Toto je zoznam premiér filmov

Ak je sledovanie dobrých filmov v kine aj vašou predstavou oddychu, tak zbystrite pozornosť. Prinášame vám prehľad premiér, ktoré vás čakajú v CINEMAX-e počas decembra. Na svoje si prídu milovníci napätia, ale i zábavy.

PRINCEZNÁ ZAKLIATA V ČASE 2, premiéra: 1. decembra 2022

Česká rozprávka s fantasy a komediálnymi prvkami. Diváci od 12 rokov ju uvidia v originálnej jazykovej verzii. V snímke hrajú Eliška Křenková, Natalia Germani, Marek Lambora, Simona Zmrzlá, Vojtěch Kotek, Jan Révai, Martin Písařík, Jakub Ouvín, Veronika Freimanová, Roman Zach, Vladimír Polák, Pius Okaba, Karel Dobrý, Ján Jackuliak, Petra Nesvačilová a ďalší.

Mladá alchymistka Amélia (Eliška Křenková) získava zakázanú kúzelnú moc: dokáže čiastočne ovplyvňovať tok času. Zneužívanie nových schopností ju však rozdvojí v čase a Amélia zo súčasnosti sa tak stretáva s Améliou z minulosti, ktorá ju od tej chvíle sprevádza na každom kroku. Z dávno zabudnutých temnôt času naviac povstáva nová hrozba, alchymista prezývaný Pán run (Ján Jackuliak), ktorý túži získať vládu nad všetkou mágiou.

Cinemax princezna zakliata v a ase.jpg
Foto: cine-max.sk

ŠIALENÁ NOC, premiéra: 8. decembra 2022

V snímke z USA sa spájajú žánre ako akčný, thriller, krimi, komédia, horor. Dostupný je pre divákov od 15 rokov v originálnom jazykovom znení so slovenskými titulkami.

Tím elitných žoldnierov sa na Štedrý večer vláme do sídla bohatej rodiny a zajme všetkých ako rukojemníkov. Zloduchovia však nie sú pripravení na nečakaného bojovníka: na scéne je Santa Claus, ktorý je pripravený sa im postaviť

Cinemax sialena noc.jpg
Foto: cine-max.sk

AVATAR: CESTA VODY, premiéra: 15. decembra 2022

Dlho očakávaný film plný dobrodružstva, sci-fi, fantasy aj akčných scén je tu. Diváci od 12 rokov ho uvidia v dvoch jazykových verziách a to buď v originálnom znení so slovenskými titulkami alebo so slovenským dabingom.

Dlho očakávané a pripravované pokračovanie legendárneho filmu AVATAR, ktorý prepísal filmové dejiny, konečne prichádza do kín. Filmový vizionár James Cameron sa vracia vo film AVATAR: Cesta vody, ktorý ohúri všetkých fanúšikov veľkého plátna už v decembri tohto roku. Vrátime sa opäť na planétu Pandora, kde Jake Sully žije so svojou rodinou pokojné časy až dovtedy, keď sa ohlási a vráti späť známa hrozba. Opäť musí spolu s Neytiri a armádou Na’vi začať bojovať, aby ochránil svoju planétu a zachránil svoju rodinu.

Cinemax avatar cesta vody.jpg
Foto: cine-max.sk

KOCÚR V ČIŽMÁCH: POSLEDNÉ ŽELANIE, premiéra 22. decembra 2022

Animovaný film spája žánre ako akčný, dobrodružný, komédia, rodinný, fantasy. Rozprávku z USA uvidia diváci v slovenčine a bez obmedzenia veku.

Kocúr v čižmách zisťuje, že jeho vášeň pre dobrodružstvo si vybrala svoju daň: prišiel už o osem zo svojich deviatich životov. Vydáva sa teda na výpravu, aby získal späť svojich deväť životov a našiel bájne Posledné želanie.

Cinemax kocasr v a iamach posledna aelanie.jpg
Foto: cine-max.sk

WHITNEY HOUSTON: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY, premiéra 22. decembra 2022

Ďalší zo životopisných hudobných filmov rozpovie príbeh Whitney Houston. Diváci od 12 rokov film uvidia v originálnej jazykovej verzii so slovenskými titulkami.

Film je oslavou jedinečnej a nezabudnuteľnej Whitney Houston. Od mladej zboristky z New Yersey až po jednu z najpredávanejších a najoceňovanejších umelkýň všetkých dôb. Taká je inšpiratívna, dojemná a emocionálna cesta životom a kariérou Whitney, ktorú si diváci môžu na filmovom plátne vychutnať zároveň s veľkolepými vystúpeniami a soundtrackom najobľúbenejších hitov tejto hudobnej ikony.

Cinemax whitney houston i wanna dance with somebody.jpg
Foto: cine-max.sk

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X