Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
myši v potravinách
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Gettyimages, Facebook/ Chrenová, Alena Szombathová - koláž Nitradeň
7. novembra 2022 Správy Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Hnus v potravinách na Chrenovej: Po regáloch behali myši a hrýzli potraviny

Nespokojná zákazníčka informovala o situácii vedúceho predajne, no podľa jej slov reagoval nevhodne.

V skladoch potravín či na samotných predajniach sa občas zvyknú objavovať hlodavce či hmyz. V Lidli Na Chrenovej sa pred pár dňami mali objaviť myši.

Pani Alena bola na nákupe v Lidli a počas toho, ako prechádzala uličkami s tovarom, si všimla na regáloch myši. O probléme informovala na sociálnej sieti.

Vyčíňanie myší sa prejavilo na ohlodaných potravinách, na ktorých si pochutnali. Jednou z takýchto potravín bola aj saláma, ktorú si naložila zákazníčka do nákupného košíka. Na fotografii vidíme, že zo salámy chýba veľký kus.

Myši v potravinách
Foto: Facebook/ Chrenová, Alena Szombathová

Pani Alena sa so salámou vybrala za vedúcim predajne. „Keď som to ukázala vedúcemu, tváril sa, že sa nič nedeje s úsmevom na tvári. Toto sa môže stať len na Slovensku,“ dodala zákazníčka.

Predajcov kontrolujú inšpektori Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR. Ak zistia inšpektori počas kontrol nedostatočnú hygienu na prevádzke, predajcovia sa nevyhnú mastným pokutám. Neraz sa stáva, že v prevádzkach nájdu trus hlodavcov, živý hmyz či uhynuté myši.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X