Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
letné kino
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Gettyimages
6. júla 2022 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Milujete letné kiná? Festival v Nitre prinesie niekoľko dní premietania filmov zadarmo

Nitrania sa môžu tešiť v auguste na letné premietanie. Vítané sú rodiny, páry či partie kamarátov.

Leto je v plnom prúde a jeho príchod odštartovali rôzne akcie a festivaly. Jedným z nich je Bažant Kinematograf, ktorý zavíta aj do Nitry a prinesie pestrú ponuku filmov počas celého týždňa.

Ako nás informoval hovorca mesta Tomáš Holúbek, premietanie je zdarma a nemusíte si kupovať žiadnu vstupenku. Premietanie sa bude konať na Svätoplukovom námestí od utorka 23. augusta do piatka 26. augusta. Filmy začínajú o 21.00 hod.

Prvý premietací deň prinesie komédiu Mimoriadna udalosť. Ide o voľne inšpirovaný skutočný príbeh vlaku, ktorý ušiel strojvodcovi s cestujúcimi pred pár rokmi v Česku.

Premietanie bude pokračovať filmom Prvok, šampón, tečka a Karel. Film predstaví kamarátov v strednom veku, ktorí si priznajú, že nežijú tak, ako si vysnívali v mladosti. Rozhodnú sa zatočiť s krízou stredného veku a plniť výzvy.

Nasledovať bude komédia Známi neznámi. Ide o slovenskú verziu talianskej snímky Úplní cudzinci. Tento film navštevovali Slováci najviac minulý rok.

Záver premietania bude patriť filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli. Film je voľným pokračovaním diváckeho hitu Šťastný nový rok, no dej sa presunie do Chorvátska.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X