Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Dozinky hody sprievod podujatie mesto nitra
Foto: archívne, mesto Nitra, Roman Oravec
24. mája 2022 Podujatia a akcie Nitra od NitraDen.skTS NitraDeň.sk Diskusia()

Trhy a jarmoky sa blížia, remeselníci a predajcovia sa môžu prihlasovať

Predajcovia na trhoch však musia splniť isté podmienky a najmä včas zaslať prihlášky.

Blížia sa Hody a dožinky, Nitriansky jarmok, Chrenovské stánky a Klokočinský jarmok. Predajcovia by nemali zabudnúť podať si prihlášky, ak sa na trhoch a hodoch chcú zúčastniť. Prihlasovať sa dá len do 10. júna do 12.00 hod. V prípade Hodov a dožiniek, Chrenovských stánkov a Klokočinského jarmoku bude možné prihlášky zasielať aj v termíne od 6. júla do 3. augusta.

Všetci predajcovia musia mať vlastný stánok. Predajcovia občerstvenia by mali mať aj vlastné sedenie.

Prihlášky aj s postupom nájdu predajcovia na tejto stránke.

Nitriansky jarmok ako súčasť festivalu Nitra, milá Nitra sa uskutoční v lokalitách pešia zóna (remeselníci), Svätoplukovo námestie (občerstvenie) a Podhradie Nitrianskeho hradu. Konať sa bude počas dní od 3. do 5. júla.

Hody a dožinky sa uskutočnia v dňoch 13. a 14. augusta na Svätoplukovom námestí a pešej zóne. Súčasťou je bohatý program, jarmok ľudových remesiel, špeciality nitrianskej kuchyne s degustáciou vín.

Tradičné Chrenovské stánky budú rozložené 19. a 20. augusta na parkovisku pred areálom výstaviska Agrokomplex. Menší jarmok s občerstvením a remeselnými výrobkami doplní hudobný a kultúrny program.

Najväčšie trhové podujatie na Klokočine, situované po pravej strane Hviezdoslavovej triedy a Mikovíniho ulice, sa bude konať 27. a 28. augusta. Jarmok bude tradične spojený s kultúrnym programom a kolotočmi s lunaparkom.

Viac k prihláškam a samotným podujatiam sa dočítate na webe mesta. Nájdete tu aj podrobnejšie podmienky a sadzby jednotlivých daní za zabratie a za užívanie verejného priestranstva.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X