Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
HR, office
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: ilustračné, Gettyimages
29. januára 2022 Pracovné ponuky a práca Nitra od NitraDen.sk Diskusia()

Máte skúsenosti z HR oblasti? Nitrianska automobilka hľadá novú posilu

Táto práca nie je vhodná pre čerstvých absolventov. Požiadavkami sú plynulé ovládanie angličtiny či dobré komunikačné schopnosti.

Nitrianska automobilka Jaguar Land Rover vyhlásila výberové konanie na pozíciu HR Specialist. Nástupný plat začína na sume 1434 eur, jeho konečná výška závisí od skúseností. Miesto práce je v Nitre.

Náplň práce

HR Specialist bude zodpovedať za údaje zamestnancov, vystavovať zamestnanecké zmluvy pre internistov a externistov či komunikovať s nováčikmi pri nástupe.

Súčasťou práce sú rôzne administratívne úlohy vzťahujúce sa na oblasť ľudských zdrojov, vedenie achivácie o zamestnancoch, práca na HR projektoch v oblastiach LCT alebo organizačného manažmentu.

Požiadavky na kandidátov a benefity

Podmienkou je mať aspoň dvojročné skúsenosti v tejto oblasti. Ďalej sa vyžaduje znalosť Zákonníka práce či mať dobré komunikačné schopnosti, pretože bude potrebné poskytovať školenia a usmernenia. Kandidáti musia vedieť plynulo po anglicky.

Automobilka ponúka budúcim zamestnancom 13. plat, stravné lístky či ročný bonus až do výšky 15 %. Ďalšie benefity sa dozvedia kandidáti na pohovore.

Pracovné miesto je voľné a môžete sa uchádzať zaslaním životopisu. Viac informácií nájdete na tomto linku.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X