Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
najaktívnejší dobrovoľníci
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
Foto: Gettyimages, Nitriansky samosprávny kraj - koláž Nitradeň
5. januára 2022 Správy Nitra od NitraDen.skunsk.sk Diskusia()

Nitriansky kraj ocenil najaktívnejších dobrovoľníkov, symbolické srdce si odniesla aj obetavá lekárka

Podujatie prebehlo pre aktuálnu pandemickú situáciu v online priestore.

Vďaka dobrovoľníkom, ktorí vo voľnom čase pomáhajú tam, kde je potreba, je tento svet krajší. V Nitrianskom kraji pracuje hneď niekoľko z nich a ich činy neostali nepovšimnuté.

Nitriansky samosprávny kraj opäť na prelome roka 2021 a 2022 oceňoval najaktívnejších dobrovoľníkov. Každý si odniesol cenu Srdce na dlani.

Pre pandemickú situáciu sa však podujatie presunulo do online priestoru. Nositelia symbolických sŕdc pôsobili v rôznych oblastiach dobrovoľníctva. V každej kategórii si cenu odniesol jeden víťaz.

Po prvýkrát bolo srdce odovzdané za pomoc v čase pandémie. Organizátori sa rozhodli oceniť obetavú lekárku Miroslavu Bugárovú, ktorá bez nároku na odmenu a vo voľnom čase pomáhala vo výjazdovej očkovacej službe počas očkovania.

Bugárovú nominovalo Zariadenie sociálnych služieb. Ako lekárka je pracovne plne vyťažená a aj napriek tomu prišla do zariadenia a nezištne pomáhala.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X