Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
+
Foto: ilustračné, NitraDen.sk, SH

V Nitrianskom kraji zostanú posledné dva oranžové okresy podľa COVID automatu na Slovensku

V zelenej farbe monitoringu nie je žiadny okres.

Od pondelka 8. novembra budú na základe COVID automatu v oranžovej farbe ostražitosti už len dva okresy, pričom oba patria do Nitrianskeho kraja Komárno a Šaľa.

V rámci Nitrianskeho kraja zostávajú v bordovom druhom stupni ohrozenia Nitra, Zlaté Moravce, do tejto skupiny pribudli Levice, Nové Zámky. V čiernom treťom stupni ohrozenia zostávajú aj Topoľčany.

COVID automat Slovensko

V červenom prvom stupni ohrozenia sa ocitne sedem okresov, v bordovom druhom stupni ohrozenia bude 34 okresov a nariadeniami tretieho stupňa ohrozenia sa bude riadiť 36 okresov. V zelenej farbe monitoringu nie je žiadny okres. Novú mapu okresov schválila v stredu 3. novembra Vláda SR.

Do červenej farby budú patriť okresy Bratislava I.-V., Dunajská Streda a Galanta.

Podľa bordového druhého stupňa ohrozenia sa budú riadiť okresy Bánovce nad Bebravou, Banská Štiavnica, Dolný Kubín, Gelnica, Hlohovec, Ilava, Košice I.-IV., Košice-okolie, Malacky, Myjava, Partizánske, Pezinok, Piešťany, Prešov, Prievidza, Revúca, Rožňava, Ružomberok, Sabinov, Senec, Senica, Skalica, Trenčín, Trnava, Žarnovica, Žilina a Zvolen.

V čiernom treťom stupni ohrozenia sa ocitnú okresy Banská Bystrica, Bardejov, Brezno, Bytča, Čadca, Detva, Humenné, Kežmarok, Krupina, Kysucké Nové Mesto, Levoča, Liptovský Mikuláš, Lučenec, Martin, Medzilaborce, Michalovce, Námestovo, Nové Mesto nad Váhom, Poltár, Poprad, Považská Bystrica, Púchov, Rimavská Sobota, Snina, Sobrance, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník, Trebišov, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou a Žiar nad Hronom.

Sledujte novinky z Nitry na Facebooku, Instagrame, alebo ich odoberajte cez e-mail.

K téme

Témy

Najčítanejšie za týždeň

Neprehliadnite

Bezplatné novinky z Nitry raz týždenne:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Máte tip na článok? Napíšte nám TU

Copyright © NitraDen.sk Všetky práva vyhradené. NitraDen.sk si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos tohto článku, jeho častí a zverejnených fotografií.

X